Bon för Filippinerna

23 december: Diana Orving

Bakom den näst sista luckan i Bons insamling döljer sig Marina Schiptjenko krage från Diana Orving.

dianaorving

– Jag köpte kragen av Nina Björkstrand på NEU. Det slår mig hur tidigt ute hon var med sin affär. Hon blandade ung svensk design med utländskt mode och vintage på ett personligt och säkert sätt. Det var hos henne jag såg Diana Orvings plagg för första gången. Kragen blev jag helt förälskad i men jag har bara använt den en gång. Jag tror det var på någon PR-dag med BWO i samband med att vi var med i Melodifestivalen, säger Marina Schiptjenko, gallerist och musiker.

Kragen (till vänster på bilden) är naturvit och tillhör Diana Orvings höst/vinter 2005-kollektion. Nu kan den bli din för 200 kronor, eller mer om du vill donera lite extra. Mejla namn, adress och vad du betalar för till [email protected] Är du först får du en kod att ange vid betalning till vårt insamlingskonto hos Röda Korset.

Fram till jul auktionerar och säljer Bon plagg och privata tillhörigheter från vänner och bekanta, som Robyn, Örjan Andersson och Lykke Li. Alla pengar går oavkortat till Röda Korsets hjälparbete i Filippinerna.