BON VOYAGE

Biggest fails of Bon Voyage so far

Linda sitter för nära stranden utanför Paia på Maui med sin ganska nya ganska dyra kamera (en Ricoh GR, grym innan den fick saltvattenbehandling), vågen tar inte hänsyn. De lite mer rutinerade åskådarna försöker att skratta så att jag inte ser. Sen dess, mobilbilder. DAMN.
Vi missar planet från Hawaii till Japan då vi missat att köpa utresebiljett ur Japan, får därför inte checka in. Och det är strax efter att vi köpt biljetter för fel dag från Maui till Big Island. DYRT.
Linda spyr fyra h i sträck på ett plan mellan Honolulu och Tokyo och blir misstänkt för Ebola. URK.
Vi missar nästan planet från Singapore tillbaka till Bali, vilket leder till att Linda får hjärnstillestånd och slår in fel kod SEX gånger i stressen i taxin, två kort låses. Dagen efter sväljer bankomaten Davids enda kort, vi har inget fungerande kort och väldigt lite cash. Räddas av syster, Western Union och tålamodsprövad bankkvinna. PHEW.
En bil backar in i oss på moppen på Bali, Lindas ben blir väldigt blått och planerad yoga går bort under en hel veckas tid. NAEJE.
Vi börjar resan i NYC för att Linda bott där och David aldrig varit där. David har varit för aktiv med tops och har aggressiv öroninflammation hela tiden. AJ.
Linda röker på en bänk i Brooklyn, blir bötfälld av NYPD. EEEH.
Linda prejar nästan en snutbil av vägen i Utah, vad händer de tar en avfart istället för att stoppa oss! VA?!
Vi ska träffa några av våra släktingar i Chicago för första gången, de tar oss till Billy Graham museum, där inne finns bland annat ett rum som föreställer HIMLEN. OH MY!
Vi är på Maui i två veckor och på Bali i sju veckor, har vi surfat? Svaret är NEJ. OOOPS.