Bon Bon Beauty

Avbön från Ave Maria

Jädrans hör ni, jag är då inget helgon jag. Skämskudde fram för urspårad julkalender. Veckan innan jul rasade en ilsken öroninflammation med bifogad dövhet (jag) samt en oidentifierbar dagissjukdom (lilldamen) in i stugan. Ja, och så några pre-holiday jobbpaniker som sig bör varje år innan man sjunker in i skumtomtekoman. Jag lovar er att det blir bättre ordning på torpet när vardagen kickar in igen. Tills dess ligger jag tryggt på sofflocket med kaggen svullen av knäck och hjärnan trivsamt dimmig av portvin.

 

Däremot tänkte jag sätta ER i arbete. Skriv till mig och berätta vad ni vill se i bloggen. Recensioner. Nyheter. Tips. Hud, smink, hår, doft. Behind-the-scenes-grejor. Skönhetsmat. Vad ska jag testköra? Hit me! Jag finns på [email protected]

Och vill ni få en liten presentation av mig, kika här. Ta gärna en surf i skönhetsarkivet också.

 

Screen Shot 2013-12-27 at 16.00.26