quetzala

cruiseskip

Jag tror att jag på ålderns höst börjar förvandlas till en snuskgubbe. Gillar i princip nämligen bara heta tjejer och galna män i Adidas på Instagram. Så fjortis jag vet men vad ska man göra, men det här kontona som jag inte får nog av.

Emil Stabil
Förstår inte hur det är möjligt att vara så tuff? Besatt av det här kontot, och hans protege Young Bong (som på fredag släpper sin nya EP ”Hollywood”!). Härliga partybilder, danskar som poserar framför bilar i Nike och Stone Island-kläder, loger i Skandinavien och mycket annat smått och gott. Emils konto är låst men langa en request så borde det lösa sig…

Så länge kan ni hålla till godo med den här bilden från Bongs insta:
youngbong

Amina Blue
22-åriga Amina från Queens är vegan, tatuerad, snygg så inåt helvete. Har alltid perfekta tights, läppar att dö för, MAGISKA ögon och så perfekt askblond att man själv känner sig typ rödhårig i jämförelse… Inte konstigt att hon är Kanyes favoritmodell?!
amina

Overheard LA
Verkligheten slår alltid dikten. När man tröttnat på ”humorkonton” som typ fatjewish och Daquan med samma gamla Wolf of Wall Street-memes dag ut och dag in så är det här tjuvlyssnat-kontot i LA roligast.
overheardla

Hooligans TV
Jag har aldrig varit något fan av porrfilmer (boring jag vet) men det här är mitt guilty pleasure. Mycket testo, pyro, pixlade ansikten och inspirerande outfits…Blev så peppad på ett par Nike Free Run 2 efter den här bilden tex…
hooliganstv