quetzala

Hur mycket ska man göra tillsammans egentligen?

Jo, jag nämnde det här lite kort i dagens avsnitt av vår pod ”Ihop med Josefin” men jag vill ändå utveckla lite…

Såhär: hur mycket ska man göra med sin bättre/sämre hälft egentligen? Jag vill ju i princip göra ALLT ihop men vet ju att det inte är sunt.

När jag gnäller över det för min kille, att vi ”gör för lite grejer ihop” och ”du vill bara göra roliga saker med dina kompisar” så tycker han att det är så ”vardagen är”.

Jag vet ju att jag helst vill höra tusen komplimanger om dagen och jag tror att jag vill göra en miljon saker ”aktiviteter” lol jämt oxå. Vettefan vad det skulle vara egentligen? Hatar utställningar, gillar inte teater elr dans, tycker det är löjligt att fika, bio är okej men lite långtråkigt…

En del av mig känner att det är överskattat och borgerligt att göra saker ihop och att man tröttnar på varandra om man gör allt ihop jämt.

Men hur ska man tysta eller dämpa den där rösten i huvvet när man har PMS eller bara har en allmän svacka som säger ”jahapp jag är väl för tråkig/jobbig att hänga med” ”jaha han kommer väl dumpa mig nu” och allt annat som liksom går på högsta växeln direkt?

För det är nog egentligen där skon klämmer egentligen – när man vet att man är fel ute men liksom blir helt deppig och låter allt det där neggiga tänket ta över :(