quetzala

miami ultras

Det bästa som hänt sen sist.

Min nya underbara Sad Boys Entertainment-keps. Så kär i den.

sadboys

Testade Kylie Jenners läppkit hos Margret som hon köpt. Recension: Det sitter otroligt bra, torkar inte ut läpparna och blir perfekt finish. Skulle vilja ha alla de ljusa färgerna pga tycker det är omöjligt att bära upp mörka färger på läpparna.

margretjazzi

Förmodligen den bästa tjejkvällen på länge. Älskar att ha vänner som styr tryffelsalami, bubbel och nagellack.

margret

Eija hade födelsedag! Kolla va fina dom e <3

zekeeija

Har haft Yung Leans ”Warlord” på repeat sen den släpptes (varvat den med Metallica ”Welcome home Sanitarium”, gamla Florence Valentin-hits ”Build me up buttercup”. Verkligen vårgalen nu). Helt sinnessjuk skiva. Tog ungefär fyra dagar innan jag kunde börja lyssna på låtarna efter ”Fantasy” och ”Afghanistan” för att jag bara körde dom om och om igen.

yung-lean-warlord

Gnagetmatch i lördags. Föra på bästa Offside innan med Margret. Detta är för övrigt vår nya besatthet. Att gå på sportbar. Varför har ingen sagt till mig hur underbart det är? Damernas är alltid rena pga inga tjejer där i princip, härlig stämning, kall öl, man blir alltid leggad, mycket ögongodis. Iaf sedan Skytteholm och what not. Är nu DÖDSNERVÖS för derbyt på tisdag.

skytteholm

Kollar startelvan…Skoja. Chockas förmodligen av något…

offside
gnaget

Personalfest med Spy Bar i söndags. Gokart stod på agendan. Fyihelvete vad svårt det var. Körde ett varv sen rakt ner i depån. Körde så dåligt att jag inte ens fick nån tid?! Typ lilla snigel akta dig…Självklart var alla vakter i topp 3 på prispallen. Och gruppbilden… Ja, vad ska man säga…

spybar
gokart