quetzala

ung polo shawty

Det är tisdag och det är april och jag har fortfarande grov ångest för i helgen.
Att jag ens får vistas ute e ett mysterium?? Dagdrömmer allt oftare om att få bo i en vadderad cell.

Sägs att det snart är vår, eller till och med att det e sommartid. Det tror jag inte riktigt på. Känns kallare än nånsin…

Men vad fan, det blir vårenkäten ändå, jag och Sofie har ju kört denna tradition ett tag nu…

Och vet ni vad! Jag inser att jag har blivit som en sån surgubbe som skriker på barn i trapphuset och slår i element på morgonen. Varför är det så :(

IAF:

Ska du göra någon rolig resa i vår?
Jaaa! New York 10 dagar, åker nästa vecka! Inte varit där sen typ 2008 så verkligen dags igen. Har ni tips på shopping osv där så hit me hard tack! Min plan hittills för NYC e: gå över alla broar, gå på ”Gossip girl”-tour och shoppa.

Vad är det bästa med Stockholm under våren?
Att man kan gå till tunnelbanan utan att se ut som döingarna i ”Alive”. Det är väl ungefär det.

Vad kommer du lägga mest pengar på?
Jag borde möblera om hela ansiktet lagom till sommaren…. Nya läppar, Botox från topp till tå (vet ni btw att jag kör Peter Thomas Roths AHA-pads på vaginan? Övertalar alla att göra detta nu), nya naglar, nytt hår…

Kommer du göra något du aldrig gjort innan?
Absolut inte. Varför ändra ett vinnande koncept?

Vad ser du mest fram emot i vår?
Sol, rosé, Allsvenskan och lättklädda killar! Och planera min födelsedagsfest på Södra <3

Stiltips till våren??
Enda jag kommer ha på mig är silverkeps, bomberjacka ut och in (verkligen budgettips: den känns som ny! Att tvätta kläderna kan också vara bra) och vita tights eller mjukisar.
Ska köpa mängder fejk-Vetements i New York. Kanske fejk-Polo oxå haha. Ingen idé att lägga pengar på äkta längre har jag insett, helt onödigt. 8 lax för en hoodie hahah no vham bam thank you mam. E precis som med Supreme. Innan man vet ordet av så springer varenda snorunge runt med en Box logo-tröja och då är det kört…

Vad satsar du på för beautylook?
Satsar på: Perfekt hy, mycket glow, alltid lösögonfransar. ”gå till gymmet” (min kille frågade nyss hur det ”går med min träning”… Ja ni… Men män älskar kurvor tänker jag. Vill även ha Sisleys anti-age kräm men den kostar i runda slängar 10 000 kronor.
I verkligheten: 7 svåra år. Helt grå i hela huvvet, två ögonfransar, nariga läppar a’la Leonardo DiCaprio i ”Revenant”, snusgula tänder. Men det viktiga är ändå att man har nära till skratt och ett stort hjärta. Och röv.

Vad lyssnar du mest på?
”Underhåll oss” med Love Antell, ”Du vet att jag säljer” med Mwuana, allt med Yung Coke, nya Jaqe-EP:n och 19hundra80Sju med Imperiet.

Var kommer du hänga?
Förmodligen blir det som det blivit en hel del på sistone. Bleckan, Retro, Riche, Södra Teatern, Spy Bar, Vassa Eggen och Habibi.

Vad är värst med våren?
Att jag blir vårgalen (alltså komplett skogstokig blir jag. Jättespeedad och manisk) att sen kommer en dipp av megasentimental/dödsångest/depression (Va sjukt det e å sakna nån? Att man aldrig lär sig att människor kommer å går? Man kan va 100 år gammal å ändå tro på kärleken. Absurt) och sist men inte minst: SD:are i vårkläder – så otroligt fula och omoderna är dom.