TOMMIE X

40 GRADER, GRILLFEST, JÄGERMEISTER, FRIENDS AND FUN IN THE SUMMERSUN

grill2

I fredags var det så jävla fint väder så mina vänner och jag fick feeling och städade hela trädgården och målade om möblerna med sprayfärg och sen hade vi grillfest!!! Jag vet inte om det är coolt med grillfest, men det känns ju som det? Sommarstämning liksom plus roligt projekt som sysselsätter en hela dagen med att fixa marinad på champinjoner, plocka fram såna tallrikar och grejs, plus det doftar gott med tändvätska :)

 

grill1

Jägermeister har lanserat en ny variant som heter Jägermeister Spice, med kanel och vanilj. De rekommenderar den att dricka den rumstempererad men eftersom att ”rumstemperaturen” var ca 40 grader i fredags så kylde jag den lite ändå. Vi grillade sojagrejs från Good Store, paprikor, halloumi blabla massa sån mat.

 

grill4

Trädgårdsmästare Adam Pettersson och Helena, som bah helt hux flux slängde ihop femtio kilo pannacotta med vanilj som matchade drickat.

 

grill3

Mmm, Jägermeister!!!

 

grill5

Min exhustru Anki Panki som var barnledig från vår son svängde förbi och brände av ett blixtrande falskt leende för kamerorna! #AlltFörBarnen

 

Efter grillfesten begav vi oss till Trädgården där de skaffat en cool fotoautomat. Jag var i den hela kvällen med olika kavaljerer och sen gick jag inte hem.