TOMMIE X

ADAM HADE TEQUILAPARTY

IMG_7101_Fotor

Förra lördagen fyllde denna skönhet år och slog på den stora trumman och bjöd in till fest i sin lägenhet som ligger i den lilla byn Hägerstensåsen. Jag var fylld av förväntan och spänning när jag klev på tåget och åkte ut och bort från det stressiga storstadslivet.

 

IMG_7010_Fotor

Min kompanjon på resan var bland annat Vendela, kvällen till ära i en sån sexualfrisyr, en farlig fläta!

 

IMG_7072_Fotor

Kvällens dryck var till allas glädje TEQUILA och den glädjen byttes dagen efter mot 1000 procent sorg som ni alla kan lista ut. Jag var såååå fucking bakis när jag vaknade att jag trodde att jag hade fått ett piano i huvudet när jag var på promenad sådär som Kalle Anka brukar få.

 

IMG_7014_Fotor

Men låt oss inte tänka på det nu, kolla istället den här tuffa bilden där Vendela, Olle och jag greps av Baba Stiltz-feber. Ett idag allt vanligare syndrom, eftersom att han är jättecool och bra <3 <3 <3

 

IMG_7084_Fotor

Don’t mess with Mr Axel, or he will radio produce you to shreds!!! With his radio producing skills… yeah

 

output_JhGGHT

Sen var det dags för att sjunga födelsedagslåten, ropa HURRA och hålla tal osv! Alla drack här ytterligare ca 10 tequilashots vardera :)

 

IMG_7052_Fotor

Roffsan tillsammans med mitt hjärtas prins Paul!!! <3

 

IMG_7039_Fotor

Hahaha den här bilden är tagen när Jimmy-Ray hade kameran, så klåfingrig!

 

IMG_7001_Fotor

Kåt och svartklädd stämning!

 

IMG_7071_Fotor

PUSS OCH KRAM SES PÅ STAN!!! :)