TOMMIE X

TOMMIE RECENSERAR: BACK AW14

ME

Här är en bild på mig i en outfit som jag ratade fem minuter innan jag klev in i min taxi mot stan. But for it’s worth:
Tanktop från Terrible Movement
Jeans från Cheap Monday
Cigaretter från Marlboro

 

Vad jag egentligen har på mig dyker väl upp på streetstylebloggarna snart, idag börjar nämligen modeveckan! Bon verkar vara jävligt fixerade av den, det har varit mycket ring i min mobil. Jag gillar också modeveckan! Jag har som jag brukar mest sett fram emot Ann-Sofie Backs visning, och hon gjorde ingen besviken.

 

asb

Jag gissar att Ann-Sofie har tagit inspiration från min bästis FestaMysaMaila när hon regisserade sina modeller, för de såg ut som kåta drottningar som drucket spatserade runt och flirtade med åskådarna! Kläderna var som vanligt assnygga och perukerna som alla modellerna bar var klippta i en frisyr som Back tagit fram tillsammans med hårstylisten Rudi Lewis och Redken.

 

pa

Här är Penelope Strikes (min syster!!!) tillsammans med Anders Haal. Hon sjöng under visningen och hons röst är verkligen jättefin! Tror det är för att vi kollade på Lilla Sjöjungfrun ca varje dag när vi var små.

 

emv

Martin Persson, modeassistent på Rodeo, var imponerad av visningen sitt ansiktsuttryck till trots (han hade inte fått i sig sitt första glas vin, men det har vi ändrat på nu *bloggar från ”Café Mixx”*) tillsammans med Erik Haal som är andra halvan av Penelope Strikes och Valter Törsleff, mannekäng och min personliga IT-support.