TOMMIE X

BERLIN!

Nu befinner sig Dudde i sin ”andra hemstad” Berlin där jag för tillfället lever med två vackra killar i Prenzlauer Berg, och överallt omkring sig ser man denna shabby chic arkitekturstil, härligt I SAY!!

 

Här är yours truly i min nya radikala klädstil som innefattar basker. Med en touch of J.Lo eftersom det för mig som stylist är viktigt att mixa och matcha olika referenser. Detta har ni som följer mig på Snapchat redan läst där. I’m drunk :)

 

Idag började vi dagen med kaffe på ett coolt cafe, här ser ni supermodellen/aktrisen Sylvester Ulv Henriksen som är en av mina accidental boyfriends. Det var välbehövligt koffein efter en lång natt av nightclubbing.

 

Såg denna affisch på stan och den fyllde mitt hjärta med värme, så nu ska jag boka biljetter till detta åt Axel och mig, han kommer hit nästa helg och hälsar på mig! Romy Haag är typ Tysklands Amanda Lear, och här kan ni höra hennes största hit:

Här är vi på Soho House där vi drack bloody marys efter en lång dags shopping. Jag köpte massa scarves och en kilt som tyvärr var skitful när jag testade den nyss.

 

Så nu kanske ni undrade vem den vackra ynglingen i den föregående bilden är? Jag ska berätta storyn; Jonas story!
Han är 20 år gammal, och kommer direkt från en fårfarm på Jylland. Hans pappa äger 1% av alla danska får, vilket är rätt mycket. Sylvester besökte farmen därför att han letade efter en ull-leverantör till sin aviator jacket collection, och väl där såg han Jonas kika fram bakom ett får Jonas just då stod och tvättade. Det krävdes bara ett kvickt utbyte av blickar för Sylvester att förstå att Jonas skulle följa med honom därifrån och aldrig mer se tillbaka. Nu reser de världen runt tillsammans som mästare och musa och just nu är de i Duddes trygga förvar här i Berlin. Cool story va, den va inte ens påhittad haha

 

Nu ska vi laga middag till Helena och Mikael som strax anländer sen dra ut på stan och ”do it all, all over again”, PUSS!!!!