TOMMIE X

BLOGGPROFILEN BRYTER TYSTNADEN – MED KLUBBKVÄLL

tumblr_o4onk7JbdI1tgziz6o1_500

Jag har verkligen semester!!! Men tänkte ändå kika in och berätta att det blir kul ikväll på F12 för då ska nämligen Jimmy-Ray, Groovy Nickz och jag ha klubb! Vi har döpt det till Sommarens Trendigaste Klubb för jag tycker det blivit så att man mest gått till F12 hittills. Iofs Celezte ligger ju verkligen på delad förstaplats, hur schysst kan ett ställe bli???? Ok det här inlägget skulle ju vara reklam för klubben ikväll så nu kommer FB-länk: SOMMARENS TRENDIGASTE KLUBB!

PS: Det vore bra om ni skrev kommentarer på typ Insta eller Twitter om vad ni vill att jag ska blogga om sen när min coola semester är slut!!!!
Topp 5 grejer jag minns i huvudet att folk frågat efter (men kanske inte ens är sanna minnen?): 1. Konst på väggarna hemma? 2. Peruker? 3. Om när jag levde som luffare i London? (Kan berätta lite kort om det; Gick runt i såna avrivna jeans med ett rep som skärp sen hade jag alla mina saker i en scarf jag knutit längst ut på en pinne, sen hade jag en trasig t-shirt som jag skrivit MONEY på, det va tider det) ah ok sen 4. Att jag ska blogga om premiärkvällen av Celezte 5. Toa vill att jag postar bilder på honom från när jag var på besök i Skåne. Fyll på listan på Twit eller nåt, PUSS!!!