TOMMIE X

Bric’n’Brac’n’Knick’n’Knack’n’THINGS

Idag tänkte jag bjuda på ett litet heminredningsspecial här i bloggen! Jag ska visa tre fina inredningsdetaljer jag spanat in på sistone, häng me’!! Skoja, här är tre random bilder på lite grejs.

 

IMG_0328_Fotor

Haha en rolig liten tavla jag såg i lägenheten i Norrköping. Har en sån ovanför sängen som jag haft sen jag var liten och har alltid undrat vem den där psykoängeln är och varför hon är så STOR.

 

IMG_0367_Fotor

WOW KOLLA HÄR!! VA JAG HITTADE PÅ EMMAUS PÅ PETER MYNDARES BACKE FÖR TIO SEK!!! Världens finaste askfat i form av en Marlboro-förpackning. Jag röker Marlboro Lights (eller ”Gold” som de heter nu, men vägrar acceptera det, finns inget guld i dem?) men det sexigaste som finns är ju när killar röker röda. Och har långt hår.

 

IMG_0369_Fotor

Jaha det här såg ju inte mycket ut för världen, kanske ni tänker. Men det är helt fel! Träbiten på bilden är nämligen helig. Den kommer från Amazonas och jag fick den i hittelön av Filippa och Ant när de hämtade Ants ring han tappade hos mig på midsommar. Jag har inte testat att bränna den än, men det ska bli väldigt spännande och känns lite magiskt! Tack Filippa <3