TOMMIE X

COMEBACK!

Haha borde lägga till en tagline på min header typ ”Tommie X – Bloggen där varje inlägg är en comeback!”. Igår inledde jag min resa från svart hår till sommarhora hos världens bästa frisör Emir på Kokoro. Vi fick ner det till vitt som graderade till ljusorange i topparna, och sen la han på en grå toning i lite olika nyanser som förhoppningsvis håller sig i tre veckor för nu åker han och gör Eurovision sen ska vi bleka igen! Jag har inte varit hos frisören på tre miljarder år för tycker det är så svårt att aktivt ta beslut om hur man vill ha det. Konstigt egentligen eftersom jag kan välja exakt vilken frisyr som helst varje dag med alla mina peruker. Vem bryr sig liksom. Men ah nu hade jag iaf en stark önskan om att inte längre färga det svart, man måste fixa utväxten så himla ofta när det som kommer ut ur skallen är ljusare liksom.

Haha den sedvanliga megafula röda som alltid ruvar under allt färgat hår. HUR kan det pigmentet vara så jävla intensivt och ihärdigt? Vill ha samma arbetsmoral som den tbh, fan va mkt man skulle få gjort.

 

Sen gjorde vi Olaplex och blekte igen med nåt foliegrejs. I bleket var det även kokosnötolja, kanske för att skona/skydda? Jag har ju dock alltså krulligt hår som jag plattar, så kvalitet på håret har aldrig varit min grej, det går liksom sönder och blir strävt av vad som helst pga all plattång
¯\_(ツ)_/¯

 

Dock känns håret megafräscht nu för vi klippte av ca 10 cm!! Här är den gråa toningen i.

 

Han gjorde mörkare botten också så det skulle se lite mer naturligt ut. Här promenerar jag hem glad i hågen och med sår från väteperoxiden i pannan! Via Skeppsbron till Södermalm med en känsla av att vara redo för att möta våren i ljust hår!! Ljusare hår, ljusare tider!

 

(Omg första bilden i bloggen utan smink någonsin???)
Inomhus ser det lite mörkare ut, äkta råttfärg tbh!!! Ändå ett otroligt bra mellanläge i väntan på den ljusa sommarfärgen <3