TOMMIE X

DAGENS OUTFIT

Tröja från BJÖRN BORG
Byxor från BJÖRN BORG
Ansiktsmask från DECLÉOR

 

Så perfekt att ha en mysdräkt på sig när man tvättar alla andra kläder vilket jag nämligen gör!!! HUR REAL??  Äkta vuxen att tvätta sina kläder i tvättmaskinen istället för att bara köpa nya. Vill verkligen ha en loppis nu i vår, nu när jag sorterade alla kläder inför tvättningen så uppskattade jag det till att jag har ca 10 ggr så många kläder som får plats i mitt klädskåp, kontor och klädhäst. Mitt förvaringssystem bygger på att 90% måste ”ligga i tvätten” suck. Men även; ”loppis”, hur kul känns det??? Sån sitta i Hornstull och luras att allt är supernytt och coolt, vem fan går på det? De ser man väl på mig att jag bah ”this is shit I wouldn’t even wear for laundry day”. Kanske att man bah tar allt i bakluckan på en cool bil nån kompis har och börnar iväg till ”täby” och är med på en sån baklucka-loppis!!!! Wow, ska sitta i solstol och dricka lådvin och ha en schäferhund som gläfser omkring sen ”ge folk specialpris” typ bah ”Jaaa, du, denna tänkte jag ta 200 spänn för men DU kan få den för bara 100” så va det en *jacka från 1500-talet jag bara inte slängt för den inte får plats i en soppåse*

 

Okej jag har även en fråga, nu efter purifying-mask-grejen tänkte jag lägga fuktmask, men ska man ha BHA-syra mellan dem, eller ska man lägga fuktmasken direkt, sen BHA-syra, sen serum och fuktkräm som vanligt? Suck, fy fan va mkt man borde fått lära sig i plugget som kunde gjort en redo för det verkliga livet istället för en massa ”yeah det här är en cirkel hur mkt väger den blabla”.