TOMMIE X

EN DAG I LIVET

Jag har tyvärr omvälvande nyheter, kära läsare!!! Bon har beslutat sig för att ta bort bloggarna så följande inlägg kanske är en av de sista inblickarna i mitt spännande liv!!! Jag funderar på att flytta bloggen till en egen domän, måste bara fundera ut hur man får betalt då. Jag har ju rakt ut bloggat i tio år så det skulle kännas konstigt att inte ha en blogg??? Har varit helt blödig sen jag nåddes av beskedet, jag som annars mest bara brukar gnälla över hur jobbigt det är att uppdatera. Nu ska jag försöka minnas min bloggkarriär: Jag började blogga på Nöjesguidens hemsida när jag arbetade som klubbredaktör där, på inrådan av Marget Atladottir. Jag visste inte vad en blogg var riktigt men bara körde. Tone bloggade också där då men vi kände inte varandra!! Sen flyttade jag till Paris och fortsatte blogga på en egen Blogspot, minns att den var rosa och headern var en bild på mig i blond peruk och sotade ögon och jag sög på mitt finger hahaha, Tommie stod i stora gula Barbie-bokstäver. Sen hrrrm så började jag blogga på nån site som hette Radarzine, sen efter det kom Tumblr och va ascoolt så jag bloggade på en egen där som fick rätt många följare. Har kvar den och uppdaterar ibland men alla har slutat följa för jag bara rebloggar snygga bilder. Den är mer som mitt allmäna estetiska moodboard nu. Sen intervjuade Kristofer Andersson mig till sin DIY-bok och efter det blev jag erbjuden att börja blogga här! Jag tyckte Bon var en såååååå sjukt cool tidning när jag var 14-15 så tackade ja dirr! Och nu ska man alltså bli fri radikal på bloggmarknaden igen, maila gärna om du är ett företag som vill sponsra mig på nästa blogg! [email protected], I do weddings, bat mitsvahs, funerals och kan tänka mig att göra reklam för smink, vegetarisk mat, skivor och second hand-affärer. Vårdupplysningar är också något jag skulle kunna tänka mig att annonsera för, typ ”Glöm inte göra cellprover, tjejer!” och ”Testa ditt alkoholbruk på den här fula hemsidan!”.

 

Ok förlåt för aslång inledning, nu fortsätter blogginlägget: Kolla här är min basilikaodling som jag berättade om häromdagen! Tänk att den lille gynnaren växt sig så stor! Det var från början en helt död sån basilika från Konsum som jag köpte inför min födelsedagsfest för att jag skulle skapa tapenade. Men orkade aldrig göra den så den stod bara och ruttnade tills jag en dag bestämde mig för att bli växtgäri och vårda den till liv igen! Synd att jag inte tog nån godare ört dock, jag äter aldrig basilika? Mina favoritörter är: Dill och johannesört (som jag kryddar mitt brännvin med skoja)

 

Åt lunch med Fiona på Ai Ramen, och jag åt deras uuuunderbara donburi med kyckling. Vill ta reda på om det går att bara köpa själva kycklingen, de borde sälja den som såna snackslådor de har på Donken.

 

Camilo var också med på lunchen, han är Fionas anställda i kaffeimperiet Cold Brew.

 

Ok kolla va som hände sen!!!!!! Grisar flög AKA jag orkade tvätta sminkpenslar!!!!

 

Hann inte göra alla, men gjorde de viktigaste och kvar i badrummet står ”tvättkorgen” som är en skitstor röd necessär fylld med skabbiga verktyg.

 

Jag vill avsluta inlägget med ett meeeegagott recept som Finansmamma och jag hittade på när vi var fulla! Vi har döpt det till ”Dudde di Mama” och ingredienserna är: Zucchini, rödlök, paprika, halloumi, pasta, körsbärstomater på burk, lite grädde.

 

Koka pastan, skär allt skit, stek det, lägg allt i en panna och slå på tomater och grädde och krydd= KLART!!!!!!!!

 

En sorgsen vit ros som Emma lämnade till mig när hon sa farväl inför en resa hon skulle göra, jag uppdaterar nog en gång till med lite sammanfattning, känns konstigt att sluta blogga så tvärt!!! Kisses