TOMMIE X

FAVORITER JANUARI!

Nu kommer det lite olika tips på saker jag gillar, tänkte att jag skulle testa att göra lite som Oprah när hon gör sina ”favorite things”! Inget av grejerna är adlinks eller vad det heter, så det är helt ärliga åsikter från djupet av mitt mörka hjärta :)

”Terrorist necklace”, en röd choker som ser ut som rinnande blod. Fick denna av Emma i ”nykterhetspremie”, vi har nämligen vit månad och kör samma system som när Tone och jag utmanade varandra i nykterhet för kanske 30 år sedan. Systemet är att man ger varandra en premie varje söndag efter en avklarad vecka i absolutismens tecken. Har man fuskat får man ingen premie :) Ah iaf, vet ej var man köper denna pga present, men hittade liknande på Ali Express när jag sökte på det lite kontroversiella namnet.

”L’Oréal Magic Retouch” är en megasmart färgspray som man kan spraya på utväxten om man inte orkat färga håret på ett tag! Jag har testat den som är för svart hår, så vet inte om de andra nyanserna är något att ha, men svart är ju alltid bara svart och den funkar asbra!!! Den kladdar inte på huden eller färgar av sig på kuddar och kläder och åker ut helt utan frågor när man tvättar håret. Har önskat mig en sån här spray enda sedan den ödesdigra dagen jag bestämde mig för att färga svart. Är ljushårig egentligen, så får en tydlig utväxt efter ca 5 sek :(

”Urbanears Zinken” är de hörlurar som Jimmy-Ray och jag använt i hundra år när vi DJ:ar och nu har vi kommit på en cool grej att vi bytt de där mjuka ”öronmuff-delarna” med varandra så de liksom blev helt customized med olika färgkombinationer. De är världens bästa och mest mångsidiga lurar för de har både liten och stor plugg i varsin ände av sladden, så man bara byter sida på dem om man vill DJ:a eller lyssna i mobilen.

RäR Magazine är alltså tidningen som min underbara protegé Céline Barwich gjort tillsammans med bland andra Johan Bergström (som också är hennes söta pojkvän) och i den kan man läsa om massa coola underground kreatörer och kids! Skulle säga att detta är en bra katalog över framtiden som man med fördel kan köpa på BACKdoor nu som är Ann-Sofie Backs butik på Skånegatan 61. Jag traskade in där och frågade om Céline kunde sälja den där, och ASB sa ”Javisst :)”. Det är det bästa som finns tycker jag när vi people kan hjälpa varandra över generationsgränser och även bara stödja varandras små projekt.

Engångskamera! Blir man inspirerad av mästerfotografen Céline så kanske man vill testa att ta lite bilder själv, och då är mitt tips engångskamera! Finns på bl.a Kjell & Co för ca hundra spänn, och alla bilder blir snygga. Har förresten massor av bilder jag knäppte med just en sån på turnén med Rebecca & Fiona i somras som kanske kan bli ett fint inlägg här i bloggy.

”ghd Advanced Split End Therapy” är världens bästa hårgrej!!! OK jag spar inte på krutet när jag öser kärlek över mina ”favorite things” men ah denna har förbättrat kvalitén på både mitt hår och mina perukers avsevärt. Väl värd sitt pris och känns ganska dryg också.

”NYX Baked Eye Shadow” i nyanserna ”Moonshine” och ”Blue Dream”. Det är såå roligt att NYX finns på Åhléns city och massa andra affärer nu. Dessa kostar typ 60 kr styck och finns i så många olika nyanser och har mkt pigment och är smootha att applicera. NYX har massor av roligt och billigt smink som känns både trendkänsligt och lekfullt, rekommenderar framförallt deras ögonprodukter. Har ej haft chansen att testa deras basprodukter än, men deras löspuder har ju väldigt gott rykte så det ska jag nog tjacka härnäst!

Ok det va de tips jag hade att bjuda på för denna gång, vi får se vad det blir för favoriter i februari!