TOMMIE X

FIMPEN FYLLER ÅR!!!

Ni kanske minns att jag berättade att jag hade en ”vit månad” hela januari? Nu är den över och jag kan med glädje meddela att jag pulled through hela skiten utan minsta avvikelse från ”reglerna”! Det kanske inte är så svårt för en vanlig person, men jag vill påminna om att jag är stenbocksmagnet, dvs i princip ALLA jag känner fyller år i just januari! Så det var en del fester att gå på och frestas av det goda vinet. Nu ska vi ta oss en titt på en av dem, nämligen Fionas 25-årsfest! Den hölls hemma hos underbara Hannah, och tjejgänget hade lagat massor av asiatisk mat och dukat upp i matsalen.

 

Fiona hade varit på frisörsalongen Bangs och fixat frillan, äkta Warrant – Cherry Pie.mp3

 

Och på fötterna satt vårt senaste påfund lackstövlar som varit all the rage i Rebecca & Fiona-communityn på sistone. Communityn består av dem och mig, men jag tycker mig ana att denna mikrotrend pågår parallellt i massor av andra gäng i Stockholm, t.ex underbara Alecsander Rothschild och hans musa Emil Balesic syns ofta i såna på social media.

 

KINGEN!!!! tillsammans med Ana-Gina. Rebecca fyllde också år i januari och bildrapport från hennes firande kommer inom kort här i bloggen.

 

Hov1:s snyggaste medlem Dante (som för övrigt gjorde catwalkdebut under modeveckan) i den sedvanliga barnaccesoaren becknarväska.

 

Noel Flike, också ett bekant ansikte från Hov1, visade upp sig i härligt röd tröja med matchande halsduk.

 

Här är jag tillsammans med festens värdinna Hannah och vi hade båda riktigt sjuk träningsvärk i våra läppar efter att den här bilden togs. Som ni kanske ser så var det ett rätt ansträngande duckfacepass.

 

Ett roligt inslag på festen var när Gabriella och jag fick betalt för att dansa uppe på balkongen för att skapa Ibiza-stämning. Skoja, Gabi var också nykter så vi gick upp dit för att ha en hemlig klubb med sobriety tema!

 

Kärleken är fortfarande blond för Camilo <3 <3 <3

 

Fiona och Hannah på varsin sida om ett Rebecca & Fiona-fan som hade vunnit i en tävling att få komma på festen <3

 

Efter soarén hemma hos Hannah drog vi vidare till Södra Teatern där det var drinkbord och grattissång, och allt var megaroligt och underbart. Nu ska jag avsluta inlägget med att utropa i efterskott här i bloggen: GRATTIS BABY FIMP JAG ÄLSKAR DIG FÖR EVIGT!!!