TOMMIE X

FLER GAMLA LUICHINY!!!!

Kanske var överdrivet häromdagen att påstå att Marc Jacobs KOPIERAR dessa gamla godbitar rakt av, men ah jag va full och hade bråttom att blogga för man måste passa på när lusten faller på. Igår spelade jag in ett bokprogram med Daniel Sjölin, undra när det ska sändas. Eftersom båda min bästisar släppt böcker nu tänkte jag att det var lika bra att jag också ger mig in i den galna boksvängen!!!
Har börjat med en snigelprodukt till ansiktet, COSRX Advanced Snail 92 All in one cream, som jag verkligen varmt vill rekommendera! Namnet är lite missvisande dock, det känns bäst att lägga en fuktkräm till ovanpå, men jag har väldigt torr hy. Min upplevelse av produkten är att den dämpar rodnad och jämnar ut, samt lämnar en härligt uppfriskande känsla! Plus så cool k-beauty style med snigelslem!

 

Ikväll ska Tone, Helena och jag på teater!!! På Kilen i Kulturhuset kommer vi att se Helena Sandström som JT Leroy!! Här kan man boka biljetter, den visas till 21 april, jag återkommer med recension :)

Nu ska jag springa iväg på möte med Rebecca & Fiona, vi ska träffa en eventuell ny merchleverantör så vi kan börja kränga lite roligare merch än ”tygpåse och t-shirt”!! Ok lite väl mkt info, jag avslutar med en bra låt: