TOMMIE X

GRAMMISGALAN

Hrrrm någon gång i februari gick ju den årliga Grammis-galan av stapeln! Den var inte så jätterolig i år tbh så den har inte haft någon bloggprio i mitt stressade influencer-liv. Skoja, hade bara glömt bort den!! Nu blir det en liten bildrapport, här ser vi t.ex Fiona när vi rafsar i de eviga Ikeakassarna Dudde kånkar runt på. De sista detaljerna på stylingen ska på inför ”röda mattan”.

 

Bådas jackor är från Boy London, handväskorna är second hand (funna på Humana), Fionas väst är Stella McCartney för Adidas och solglasögonen är Ann-Sofie Back.

 

Här är Rebecca & Fiona på varsin sida om Icona Pop och Tove-Lo.

 

Fiona fixade Britney-i-Everytime-videon-hår hos Bangs By Marre och sminket är lagt av Miranda Wehlin.

 

DUDDE!!!! och Simon <3

 

Noel och Rebecca på Grammisgalans egna efterfest som inte var på Café Opera i år, utan på nåt hotell vid t-centralen :(

 

Vi svepte två glas vin sen drog nästan direkt, för Storken skulle ha sin årliga bootleg-Grammisefterfest på Strandvägen 1 :)

 

Tjejerna i Sharks!

 

Stina var i stan så jag tog en avstickare och mötte upp henne och Emma Veronica på den bästa baren i Stockholm, nämligen Lilla Baren på Riche!

 

Jag träffade Stina igår också och donerade löshår till hennes lilla hårsalong hon driver hemma i köket i Malmö :) ÅTERVINNING, det e vår melodi :)

 

Mahsa spelade musik på Strandvägen 1, och kolla vilken flott bild jag tog på henne.

 

Fiona och Storken.

 

Rebecca höll hov med några rock’n’roll-ynglingar och champagne. Grattis alla svenska artister som vann Grammis, over and out!!!!!