TOMMIE X

HAPPY NEW YEAR 2016!!!

IMG_4547

NU HAR DET BLIVIT DAGS ATT AVLÄGGA BILDRAPPORT FRÅN FÖRRA ÅRETS SISTA FEST OCH DET NYA ÅRETS FÖRSTA FEST! De sitter ju som bekant alltid ihop, i form av partyhögtiden Nyårsafton. Tone och jag åkte hem till Julia där vi skulle äta megagod middag. Jag hade tidigare under dagen uppfunnit en ny fotomin som ni ser ovan. Jag ska nog inte fortsätta med den, jag ser liksom lite skrämd ut? Men ah den går iaf kortfattat ut på att forma munnen till en pussmun men ”inte spänna den”, fördelarna är att nasolabialvecken inte blir så framträdane. Kanske fungerar den med stängda ögon, vem vet? Den får iaf stanna i 2015, men den rockiga frisyren är jag meganöjd med så den får följa med in i DETTA UNDERBARA NYA ÅR!!! Så förväntansfull you guys nu åker vi!!! Eller yeah, först bilder från nyårsafton:

 

IMG_4545

Hemma hos Julia fanns även Helle och här sitter alla de vackra damerna till bords med ett varsitt glas gott bubbel!

 

IMG_4546

Vi hade dresscode Kardashian men tycker de alltid ser rätt Kardashian ut? Helle med sin lob var Kylie Jenner och jag var Kourtney och hade kostym precis som hon hade på Kris 60-årsfest.

 

IMG_4557

Fränden levererade starkt på min profilbildsfotografering jag bjöd alla gästerna på KOSTNADSFRITT!

 

IMG_4548

Looking back over my shoulder, ännu ett år har passerat… En liten dikt jag började på : -)

 

IMG_4552

Sen var det matdags!!! MUUUUMS vi åt så jävla mycket god mat, Julia hade ställt fram massor av tilltugg, pulled pork, löjromstoast, ostbollar, chark, räkor osv och sen hade alla med sig en varsin megagod mat till exempel sån köttklutt som blir brun utanpå och rosa inuti, bearnaise, thailändsk biffsallad, ostron blabla osv i all oändlighet, fy fan saknar middagen sååå mkt nu när jag tänker på den i minnet!

 

IMG_4549

Jag hade även med mig en ananas vars syfte var att stå på bordet som dekoration och sprida funky stämning! Alltid en uppskattad gå bort-gåva, vsg för tips!

 

IMG_4553

Tone som älskar sina selfies, den trendhoppan, va blir det här näst, en walky talkie eller kanske en Facebook, *skratt*

 

IMG_4554

Ok sen blev det lite konstig stämning för några på festen gjorde vodkashots med ostron i, vet inte om jag ens borde posta detta i bloggen. Verkar ju jätteäckligt? Det framgick inte om det var ett etablerat sätt att dricka shots på eller om de freestylade. Man vill ju inte förstöra sina kompisars rykte… Det var bl.a Sebastian… och Julia… som gjorde det… Eller ah… Det vara bara dem…

 

IMG_4555

”Here goes nothing” ropade Jullan glatt och svepte ostronshoten! MVG på nagellacksfärg förresten, påminner megamycket om mitt älskade Wet’n’Wild Wild Shine Carribean Frost 446B, som inte längre finns så man måste beställa det för typ 300 kr på eBay :( Julias var dock mer blått, vilket man ju kan uppskatta eftersom att blått är en väldigt lugn färg, som lugnar sinnet :) #Blessed
Creativity, inte sant? Namaste

 

IMG_4556

Energy, creativity

 

IMG_4558

OK!!! Sen var det dags att tåga till Liljeholmsbron där vi skulle räkna ned till tolvslaget och kolla på alla färgglada och roliga raketer! Här är det älskande paret Sebastian och Helle.

 

IMG_4559

Och här är det älskande paret jag och Paul!!! Han hade varit på middag hos sina kompisar i orten bredvid så vi möttes där i mitten på bron!

 

output_9GQEts

<3 <3 <3

 

IMG_4560

Sen åkte vi bussen till stan för att gå på ny fest!!!

 

IMG_4562

Hemma hos Rebecca där vi träffade tusen personer och drack tusen glas cava!!

 

IMG_4561

GOTT NYTT ÅR önskar
Eder Tommie X