TOMMIE X

HARRY <3

Mitt livs absolut största crush förutom tusen andra snygga killar är pojkbandsidolen Harry Styles. Denna månad pryder han omslaget av modemagasinet Another Man, ett omslag som finns i inte mindre än tre olika varianter. Men det känns onödigt att köpa alla tre, så nu står jag inför en mindre livskris; VILKET SKA JAG VÄLJA?

Skärmavbild 2016-09-26 kl. 17.27.36

Denna är det för mig minst intressanta skulle man först kunna tro, eftersom att jag ju var starkt EMOT hans hårförkortning som genomfördes för några månader sen. MEN jag gillar ändå punkkänslan med spindelnätet och det sexiga läderkopplet runt halsen. Hans uppsyn är också väldigt tilltalande: Nyfiken, sexig, bedårande.

 

Skärmavbild 2016-09-26 kl. 17.27.28

Att Harry påminner grovt mkt om en ung Mick Jagger framhävs extra mycket på denna version av tidningen, och den nedkammade frisyren ger Harry en väldigt tilltalande dumkåt utstrålning. Minus för cosplaykänslan man får när man kopierar en bild så rakt av som här.

 

Skärmavbild 2016-09-26 kl. 17.27.22

Hundkoppelhalsbandet igen, sexig röd jacka, en blick som säger ”Fuck me!!!”. 10 poäng!!! Detta omslag är ju dock så bitterljuvt för här är ju de långa lockarna fortfarande intakta (själva klippet dokumenteras inne i tidningen), och egentligen visste jag redan när jag började skriva detta inlägg att detta omslag är det jag kommer att lägga mina slantar på :) Ville bara ha nåt att blogga om!

Trevlig helg!!!!!