TOMMIE X

HEJDÅKALAS FÖR VALTER

För ett tag sedan tog min älskade bergskamrat och powerwalkväninna Valter sitt pick och pack och flyttade till Paris, som är en skittråkig stad i Sveriges fulaste och kaxigaste land Frankrike. Jag har bott där och allt va dyrt och tråkigt. Ok det fanns lite fördelar, t.ex är deras version av Haribos smurfgodis mkt godare och heter ”Les Schtroumpfs” och inte som tyskans otrevliga ”die Schlümpfe” som ju låter som ”Slamporna”. Samt att arkitekturen där är väldigt tilltalande och de kontinentala alkoholvanorna ligger ju mig varmt om hjärtat. Men ah jävligt kaxiga kring sitt fula språk, samt högtravande attityd kring de mest banala saker *generaliserar* ANYPUTAIN, för att fira sin flytt ordnade Valter iaf ett hejdåparty!

 

Det bjöds på snacks, frukt, godis, pizza och vin!

 

Min plus 1 till festen var Sebastian, vars hår vi färgade blont i en tidskrävande process där vi först blekte hela skiten pissgult, sen färgade allt rågblont och sist gjorde vi en slingblondering för att få lite liv i allt! Det var kul och trevligt att allesammans samlas kring ett gemensamt skapande/kemiskt experiment.

 

Vi tog familjeporträtt som Valter kunde ta med sig så han inte glömmer bort oss eller sin blinda pudel Stella.

 

Chrissy hade varit på bröllop innan och druckit en låda vin.

 

Sveriges Justin Bieber tog av sig tröjan och kaxade omkring.

 

Här kan man tydligt se att Valter har fotat med min kamera (som jag kort och gott kallar för ”Bloggen”) för såhär konstnärliga och lekfulla vinklar använder ju aldrig jag :(

 

Det var en trevlig fest men en air av vemodhet kände man ändå av. Valter 4-ever <3

 

Valters tjocka katt Nelly som är helt underbart kelig.

 

Fram mot småtimmarna utförde Gabriella en cleansing ritual på Valter inför resan, hur fint :)

Här är en cool video jag gjorde om festen, puss!!!

Musiken är Lana Del Rey – Brooklyn Baby (Kristijan Majic Remix) 
PS. Kristijan Majic är uuuuuuuunderbar <3 <3 <3 KLICKA KLICKA