TOMMIE X

HEMINREDNINGSREPORTAGE :)

SHIT nu har jag verkligen haft bloggledigt ett bra tag, dags att uppdatera! Hoppas jag minns hur man stavar och så. Kan ärligt erkänna att det var en struggle att stava rubriken, så många bokstäver :(

De flesta blogghem är väl minimalistiska, typ några frukter fotograferade på ett grått trägolv där de drunknar i ljus man fakeat i kameran, eller typ så att alla bara inspireras av varandra i en evig loop, dyrt skit från Habitat, urblekta färger och affischer med citat som inte betyder nåt eller svartvitt fotografi på Scarlett Johanson av alla människor haha total mayhem. Jag ska ju alltid va tvärtemot så kanske kan mitt heminredningsblogginlägg fungera som motpol för er som är på inspirationsjakt efter något som skriker ADHD :) här kommer lite MAXIMALISM!!!

IMG_8734_Fotor

Här är min dörr jag aldrig tvättar :) Draperiet har jag sytt av ett tyg som jag köpte på en utförsäljning som Ida Sjöstedt hade i sin atelje för några år sen, lampan bara satt där, sen är det en tapet byggd av lite gamla vykort, ah sen prinsessan Diana och Britney som Josefin Hinders kluddat med!

 

IMG_8731_Fotor

Här är andra sidan av dörren, med en bild på Paris Hilton och sen lite fina väggbudskap som är en kommande trend i heminredningsvärlden! Jag tycker man ser dem lite överallt nu
~Inspiration~Energy!

 

IMG_8757_Fotor

Ställ av sig skorna kan man göra här i denna hylla som jag släpade in från gatan, tror den är från Ikea från början, typ kanske att man ska ha den i garaget för den är så ful. Men jag har inget garage så den blev ju utmärkt att ställa skor i.

 

IMG_8735_Fotor

En praktisk väskvägg där man kan hänga sina för tillfället mest använda armdinglare! Alla man ser här är från HUMANA och sen lite affischer på David Bowie, Annie Lennox (man ser inte hela för det hänger massa jävla väskor i vägen men ah ok det är iaf den postern som fanns i konvolutet till ”Savage” fy fan va snygg den är plus alla videos till hela den eran), några teaterpjäser och sen Sveriges i särklass absolut bästa och snyggaste manliga artist Panda Da Panda.

 

IMG_8749_Fotor

Ok nu hoppar inredningsreportaget raskt till husets hjärta nämligen köket! Här har jag hängt upp en praktisk lampa som är ett hett tips för alla som vill kunna se något! Har varit BESATT av lampor ända sedan Thomas Edison uppfann det 1879, har faktiskt flera stycken i varje rum.

 

IMG_8745_Fotor

En detaljbild på muggar och klistermärken som jag ska montera ihop till en färdig produkt att servera juice ur när Juicebaren har sin premiärfest. Jag älskar att pyssla och har många små projekt som jag sysselsätter mig med när jag inte bloggar :)

 

IMG_8746_Fotor

Kylskåpet! Husets magsäck, eftersom det är där maten är. Här har jag satt upp massa bilder på Rebecca & Fiona eftersom hela hemmet i princip är ett R&F museum, men även Kajsa Mellgren pryder detta fascinerande skåp som med hjälp av elektricitet håller maten kall???

 

IMG_8748_Fotor

En liten ”rave hörna” där man kan ta ett glas och servera sig själv lite cava i, eller varför inte en god GT? Vsg :)

 

IMG_8747_Fotor

Vet inte ens var detta är, typ taket i salongen. Mer utställningsobjekt, här gammalt pynt från en turné. Kolla om ni hittar Britney <3

 

IMG_8736_Fotor

OK real talk nu, jag MÅSTE öppna ett museum i framtiden för av allt jag har producerat och varit med och jobbat på har det blivit så SJUKT mkt affischer!!! Jag ska öppna ett affischmuseum, säg till om någon vill finansiera, jag lovar det blir vinst!!! Här är massa rullar med posters från Faggot Apparel, Little Jinder, Rebecca & Fiona, gamla klubbar, fester U NAME IT. Affischen bakom rullarna är från när vi hade klubben Nacht på Spy Bar för trettiotretusentrehundratrettiotre år sen :)
Den uppmärksamma betraktaren ser även ett litet konstverk på en pappersbit av Stina Johnson!

 

IMG_8737_Fotor

Inget hem är väl komplett utan en dammig hylla med prydnadssaker! Här är min med en liten fågel som Makode Linde gjort, en läskburk som Valter och jag har gjort, en liten teburk, en Barney i Flintstones-statyett och två ponnyhästar. Ljusslingan med färgglada bebisdockor har jag fått i present av Fiona. Till höger skymtar man de CD-skivor som jag inte hunnit sätta in i pärmar än, ett av de mest heartbreaking organiseringsbesluten jag tagit denna sida av millenieskiftet. Gillar verkligen fodralen och den lilla boken osv, men hittade extra rymliga pärmar för några år sedan så jag kunde spara alla coola omslag också :)

 

IMG_8738_Fotor

Jag är BESATT av tavlan ”Mona Lisa” av Leonardo DiCaprio, skoja vet inte varför det kryllar av den.

 

IMG_8750_Fotor

Mina favoritminttabletter, rökelser och ciggasken från Rebecca & Fionas ”Holler”-video som Josefin och jag regisserade och en bild på Lindsay <3 Och en bild på mig som Adam ritat som är alldeles för söt <3

 

IMG_8743_Fotor

Här kan man duscha eller bada!!! Megabra med hundleksaker i duschen så man har nåt att göra när man sitter där och glor, skitkul när den piper. Skoja hahaha vet inte hur den hamnat där.

 

IMG_8755_Fotor

Jesus coola mamma Jungfru Maria och Jesus på korset. Bra tips för den som älskar att pyssla, varför inte pimpa sitt krucifix med vackra snäckor innan man spikas fast på det?

 

IMG_8758_Fotor

Alla vinyler och en viktig klubbricka där man kan samla oanvända drinkbiljetter från stadens alla etablissemang, mobiler man inte använder och såna remsor från fotoautomater. På denna bricka lägger jag även alla tändare jag hittar när jag sorterar tvätt, på så vis vet man alltid att det fanns minst en tändare där! Ett tips från mig till er, Namaste :)

 

IMG_8751_Fotor

Ok här är husets viktigaste plats: sminkbordet!!! Contour Kit och brow pomade från Anastasia of Beverly Hills, primer från Make Up For Ever, rouge från Mac, massa annat från Mac, Clear Eyes, rouge från DooWop, Laura Mercier, hårsnodd skitbra för långt hår, massa krämer, blabla ett nagellack, en rosett OK vsg för produkttips :))))

Hoppas det va roligt