TOMMIE X

IDAG – HELA LISTAN!

Ja, nu ska jag berätta om min dag för jag kom på att jag inte uppdaterat bloggen på hundra år! Kör det omtyckta och busenkla formatet ”Lista”:

☺Vaknade, drack kaffe, rökte, softade, ah sen tänkte jag gå ut och köpa en nagelsax men precis då började det regna så struntade i det och var inne hela dagen! Just nu när Sverige bjuder på SKRÄCKVÄDER och en 70 år gammal gubb-yamanba vunnit USA:s presidentval plus alla annat skit så är det ju lätt att bli deprimerad. Mina råd kring sån sorts vinterdepression är att jobba mkt med acceptans, typ tillåta sig själv att bara va inne en dag osv.

☺ Tänkt megamkt på Hedens och min nya obsession Viktor Frisk som i sina olika bloggar och Instagrams bjuder på så mkt visdom och livskraft :) Vi ska starta ett appreciation-konto för hans galna upptåg, hoppas bara inte att min andra absoluta favoritdokusåpaprofil Oliver Strige blir svartsjuk, vill gärna inte göra något för att äventyra mina framtidsplaner på att gifta mig med honom.

☺ Hängt på Twitter och Tumblr, min favoritaktivitet. Ätit en fryspizza. Den får 2 av 5, kanske inte så kul med så lågt betyg på sin kombinerade frukost/lunch/middag men ja it is what it is!!!

☺Mailat två amerikanska designers som gjort skitfeta customkläder till Rebecca & Fiona för deras pågående turné, även bokat plåtning för en julsingel som jag veeerkligen tycker de ska släppa. De har inte bestämt sig men skivbolaget är megapå och jag med, för huur kul med sån classic sexy tomte-omslag där de har röda horiga tomtedräkter och fakesnö som Mariah Carey <3

☺Hämtat ett paket på posten från Hidden Cult, jippi!!!!!!

☺ Tänkt på vad jag ska göra imorgon, det ska vara: Gå till ett pressrum, pw:a med Jimmy, äta soppa, boka ansiktsbehandling, ringa Post Nord, hylla Viktor Frisk i social media fast bara för mig själv hemma, kanske tvätta, kanske va med min katt, sortera ut varma vinterkläder att ge bort till välgörenhet, undvika clickbait-media, kolla på foton, kanske operera om hela ansiktet, kanske vara med i ett krig om det startar ett här i Sverige, dricka kaffe, kanske få en meteorit i huvudet!!! Vi får se helt enkelt