TOMMIE X

IF x WEEKDAY

Wow minns ni min skitsnygga jacka från förra året som var en enda stor reflex!! Det var ett samarbete mellan Örjan Andersson och försäkringsbolaget If och den jackan har nu fått vandra vidare till underbara Lotta på min favoritbar Bitter Pills för Tone och jag brukar leka att hon är vår mamma så när hon blev helt kär i min jacka så fick hon den eftersom jag ändå har 4000 andra jackor, ah ok det va en liten sidohistoria, tydligen är det iaf en tradition nu att If samarbetar med ett coolt klädmärke varje vinter och tar fram reflexgrejer för att uppmärksamma att man ska en viktig reflex i mörkret och i år har turen kommit till Weekday!!! Dessa bilder damp nyss ner i ett e-mail som handlade om detta:

weekdayxif_press_0003_4

Ryggsäck!!!!! Fy fan vilken snygg, plus hur bra om man lägger ifrån sig den på klubben, så kan man bara lysa med mobilen när man ska leta fram den innan hemgång.

 

weekdayxif_press_0004_5

Här är en reflexvariant av en sån där modern barnväska, fast de brukar ju ha den tvärsöver bröstkorgen och kalla det becknarväska, hursomhelst very cool

 

xxpocketbackpack

En till bild på den fina väskan!!! Megabra lyckat samarbete, kollektionen som även innefattar lite kepsar och andra accessoarer finns att köpa i butik och på webben från och med den 1 nov! Det var allt från Duddes modeblogg idag :)