TOMMIE X

INNELISTAN!

Gjorde en omröstning på Twitter om vilka inlägg man helst vill se här i bloggen, så vann ”Innelista” som bara va ett svarsalternativ jag drog till med utan att riktigt tänkt ut vad det skulle kunna vara. Men ok nu ger jag det ett försök, eftersom att jag hemskt gärna vill tillfredsställa er läsare!

 

FÖRSTA PLATS: En Stilla Flykt
Min älskade mentor och vän Stina Johnson ställer ut några sköna alster tillsammans med sina gamla kompanjoner Lovisa Burfitt och Pia Simensen på St. Paulsgatan 2, och idag är det vernissage! Jag hänförs av den intensiva massan coolhet som kommer att befinna sig i lokalen när de tre slår sina kloka ihop, och jag storknar ännu mer av att jag ska DJ:a. Detta är kvinnor vi i Sveriges coolhetscommunity sett upp till i decennier. Här är FB-event, kom förbi!

 

ANDRA PLATS: Harry Styles obvi
Nu har äntligen skivan kommit, och videon till första singeln ”Sign of the Times”. Allt är såklart underbart megabra och supertoppen! Förra veckan tänkte jag tävla i Sonys/Nöjesguidens Instagramtävling där man kunde vinna en resa till London och biljetter till en ”hemlig” Harry-spelning där, men när jag spanade in hashtaggen och såg att det mest var massor av unga tjejer som tävlade så valde jag att avstå. Min tävlingsstrategi var nämligen så klockren att jag hade vunnit, och jag ville inte beröva de unga tjejerna på deras chanser. Unga tjejer har det fan svårt som det är. Men ah nu är iallafall min plan att använda min skönhet och list till att på något sätt lägga vantarna på ett par biljetter ändå, så om du som läser detta månne är Sony-medarbetare, hör av dig så kan vi snacka PR-strategier! Jag garanterar att jag till 120 % är införstådd med vilken vinkel det är Harry ska framställas ur nu och jag har goda influencer-egenskaper på dessa områden. Betalning? Nej, kräver inte ett öre, bortsett från resan, hotellet och biljetterna.

 

TREDJE PLATS: Basker
Jag anser ju mig vara den främsta talespersonen för trenden basker i Sverige, och det är med glädje jag ser hur trenden växer sig allt starkare. Därför tänkte jag nu ta den till nästa steg och beställa denna variant med vacker stjärndekoration!

 

FJÄRDE PLATS: Sommaren och alla dess fester!
Äntligen är det dags för lite vackrare väder och därmed äntligen årstiden då man tar såna här vackra selfies kl åtta på morgonen i nån glänta i strålande solsken efter ett roligt raveparty!

 

Bubblare: Pizzasallad, Isabelle Ståhls ”Just nu är jag här”, RTM, slinga i luggen, pulled pork skoja