TOMMIE X

INTERVJU MED COOLA KRISTIN ZETTERLUND

Möt Faggot Apparels senaste gästdesigner Kristin Zetterlund, 25 år. Hon jobbar som digitalkoordinator på Bonniers, bloggar på Nöjesguiden, är en väldigt bra DJ – och allmänt cool It-girl!!! 
Kristin har designat en tisha med en touch av rebus i form av trycket ”5INIST” och jag har ställt två frågor till henne eftersom en av lösningarna på min bloggtorka var den geniala idéen att låta andra folk tänka ut innehåll :)

Vem skulle du helst vilja klä i din tröja?
– Vilken svår fråga! Man vill ju att det ska vara någon otippad för att det då skulle innebära att den ”joined the good side”, men tänk om den är falsk och bara ”rider den rosa vågen”??? Skoja. Men kanske Idol-Molly när hon uppträder, hon är grym och ascool och skulle get the message out there i stugorna! Det måste ju vara en svensk iaf för då fungerar ordleken med femman bäst, haha. Kanske en kille, har hört att folk lyssnar på dem? Kanske Sigge Eklund?

Vem är din feministiska förebild?
– Mina tidigaste var ju självklart Spice Girls, framförallt Geri! Där tändes gnistan. Men jag kan faktiskt inte koka ner det nu till en enstaka för det finns så sjukt många förebilder? Jag blir inspirerad av qoola qinnor varje minut av varje dag!


Geri Halliwell
Kristins blogg kan du läsa här och den 31 oktober på självaste Halloween spelar hon på Boqueria Torg vilket ju obvs kommer bli asfett! Klicka på bilden nedan för att spana in Kristins tröja i min coola affär Faggot Apparel.

Foto Josefine Bäckström, modell Céline <3