TOMMIE X

JULEMYS MED TOMMIE X & FESTAMYSAMAILA

Denna bild får symbolisera julemyset som börjar nu idag den 1 dec! FMM och jag smygstartade redan förra veckan då vi på torsdagen möttes upp för en god juletequila på Café Mixx och sen fortsatte på Riche, Boquerian, Berns och Spy Bar <3

 

Dark Céline AKA min musa och hennes kompis Clem.

 

Jag är osäker på om dessa bilder hamnar i rätt ordning nu, men tror detta var på Berns.

 

Bleachblonde babies.

 

Blogg och Eija Skarsgård.

 

Shelley Mulshine och Filippa Smeds hade sin könssjukdomsdiscoklubb på Spy.

 

Sofie och Eija.

 

Jag har jacka från Junkyard XX-XY och tröja från Mishka, Nils har säkert samma.

 

OKEJ det var nog mitt snabbaste mingel någonsin!!! Jag avslutar med denna enda bild jag tog i fredags när vi skulle fira Finansmammas födelsedag på Söders Hjärta, jag hade glömt ladda kamerans batteri så den dog direkt. Jag får fota när vi ska UPPLEVA Finansmammas födelsedagspresent istället, nämligen en dag på Yasuragi i Hasseludden!!

Idag testade jag förresten att gå upp väldigt tidigt på morgonen och det är ju fan helt sjukt hur mörkt det är? När går solen ens upp??