TOMMIE X

KINGEN REBECCAS FÖDELSEDAG!

OK nu kommer ännu ett födelsedagsinlägg!!! Denna gång var det dags för ytterligare en bästis att fylla år, nämligen KINGEN Rebecca Scheja, känd dj, producent och popartist. Precis som många andra så var Rebecca helt besatt av Skam när det va hypeat, så därför hyrde vi en russebuss och överraskade henne med. Ovan ser ni Emma och Madde spänt vänta på att födelsedagsbarnet ska göra entré från stället där hon i godan ro suttit och ätit lunch med två mullvadar (och trott att det var firandet haha).

 

SURPRISE!!!!!! Hannah håller i en rulle toalettpapper, kanske en blinkning mot dramat med Vilde och toarullarna i första säsongen? Eller så höll hon bara i den helt enkelt :)

 

Mahsa ger en grattiskram, och som vi alla kan se på kingens leende så gick överraskningen hem.

 

Casey och Fiona

 

Robin och Vincent, och massor av det fina pyntet som världens mest omtänksamma och fina Emma hade satt upp <3

 

Efter att russebussen hade åkt några varv runt stan och alla hade druckit mängder med alkohol så var det dags för nästa stopp: KARAOKE!!! Jag sjöng ”Stars Are Blind” med Paris Hilton, som jag alltid tror passar mitt röstläge jättebra, facit: Nej det gör den inte.

 

Efter stoj och sång så hade Hannah fixat bord för 20 pers på den väldigt trevliga krogen Teatergrillen intill Stureplan. Här är jag med ett gott glas Fanta och den underbara Emma som jag nämnde tidigare. Jag ber om ursäkt för hur jag ser ut, men detta var den enda bilden som togs på lilla mig, trots att jag är en känd och populär bloggare. Faktiskt den med absolut störst blogg i vårt gäng.
Då de andra inte ens bloggar.
:)

 

Emma, Hannah och Madde skvallrar över några glas vin.

 

Och vad avslutades kvällen med om inte en efterfest som hette duga med massor av dans och grattissång?? WIIII vilken rolig kväll, saknar den nu i efterhand när jag tänker på den. Grattis underbara, sexiga, generösa, lojala, stöttande och glamorösa REBECCA!!! I love you/Ich Liebe Dich <3 <3 <3