TOMMIE X

KINGGALAN 2017: EN FRÖJDEFULL AFFÄR!

Man kan lätt tro att Kinggalan är en fest som handlar om mig eftersom jag är en riktig king, men nej det är en tidning (gammalt mediaformat gjort av papper som var populärt på den gamla goda tiden) som heter King och varje år håller en gala för att dela ut priser till de som enligt dem har makt i modevärlden, eller ah minns inte exakt vad kriterierna är, min poäng är att denna gala brukar leva upp till sitt namn och vara RIKTIGT KING!!! Jag traskade dit i en vacker röd hatt och en t-shirt från BACK och min långa vackra arm håller jag på denna bild runt designern Roland Hjort!

 

Här ser vi musikvideoregissören Jonathan Södergren tillsammans med mina killbästisar Tobias och Erik AKA Tangela!! Vi anlände glada i hågen tillsammans till festen och lät oss väl smaka av all bjuddricka.

 

Sveriges i särklass absolut vackraste skådespelare (kategori Twink; Sveriges vackraste skådespelare Sverrir befann sig också på galan men han är ju mer Kategori Man) Tom Ljungman, i härligt somrig denim minglade tillsammans med sin roomie.

 

Vid slutet av den röda mattan möttes jag av en smärre modehärva i form av designern Elin Eng, designern Ida Klamborn och Hi-fi experten/stereoanläggningsmogulen Agnes Grefberg Braunerhielm!!

 

Foxy Sagz och Groovy Nickz i Dolores Haze var såklart på festen, eftersom de är party fixtures in Sthlm nightlife. Nicki hade en ”Tinderella-klänning” på sig haha

 

Mingeldrottningen Parisa Amiri hade klätt sig i oskuldsfullt vitt med skandalöst snitt, här tillsammans med en leopardfläckig Adam Pettersson.

 

BONs egna Tina bevakade festligheterna från bakom ett par snabba solglasögon. I bakgrunden på denna bild får man en chans till här i inlägget att vila ögonen på Tom <3

 

Anja Skeppe Grahn (OMG har glömt tipsa om hennes podd, den måste ni lyssna på!) tillsammans med sin bästis Jasminda Blanco!

 

Tog en bild på KINGARNA som vann, de hette Our Legacy och gör kläder

 

Madde på Ibeyo ville gärna visa sin spexiga sida när jag plockade fram min mingelkamera!

 

Nelly Manns tillsammans med sin kille. I denna bild har den uppmärksamme mingelläsaren chansen att se Tina utan solglasögon!! Cirkeln är sluten.

 

OCH HÄR ÄR TOM IGEN!!! Om man kollar noggrant bakom Kristofer Andersson och hans komedi-upptåg!!!

Nu var minglet slut för denna gång, men måste bara säga en sak jag mindes nu när jag bloggade om denna fest: Jag är nästan helt säker på att en av barerna serverade ett jättegott Riesling-vin jag gärna vill tipsa om:

KUNG FU GIRL!!! Det var Kajsa Mellgren som kom hem till mig en gång med två flaskor av detta, och det har varit en riktig favorit sen dess!!! Testa :)