TOMMIE X

”LENA NYMANS KÖK”

lnk2

Ända sedan Fiona flyttade till Södermalm så har hon kallat sig för ”Lena Nyman”, vilket innebär att hon röker inne i köket och använder Wella hårspray och dricker kaffekask. Det är väldigt mysigt och jag förutspår att hashtaggen #LenaNymansKök kommer trenda hårt under 2014.

 

lnk1

Igår satt vi där och jobbade på omslaget till deras nya skiva! Jag sköt mig själv rätt hårt i foten dock med att skissa med en penna på ett livepapper och idag måste jag göra om alla dessa skisser i datorn tillsammans med min IT-support Valter haha roligt att man alltid väljer den krångligaste vägen! Men roligt att vi alla skapar allt tillsammans :)

På bilden visar Fiona upp sitt DKNY-täcke och låter hälsa att Rob Kardashian har ett likadant. Efter att hon fick veta det så uppgraderades täcket från att ligga i sängen till att bli ett skådetäcke som ligger som prydnad i köket hahaha skoja.