TOMMIE X

LIFE IN PINK

kontoret

Life through rose colored glasses, why not? Walking in the sunshine thinking love is not a crime!

Här är mitt skrivbord på kontoret, ska jag berätta va skiten som ligger där är? Fula Ediths snusdosa, två desserter med rosa klägg som vi åt till lunch en dag, min Paris Hilton Passport Collection passhållare med klistermärke på Blunder som jag fick på Rewe i Berlin (alla barn får klistermärken i kassan, och av någon anledning även jag) och mina nycklar med liten jättedyr läderbit från Longchamp, min rosa Tamagotchii, plastdiamant och nyckelring med porträtt av Sue Ellen.

 

am4

Gabriella, Fiona, Rebecca och Mio när de piffar iordning sig innan Rebecca & Fionas releasefest för Beauty Is Pain på Appartamento som var en cool lägenhet ovanför Nosh & Chow på Norrlandsgatan.

 

am2

Jag var också där!! Inte så oväntat kanske men ganska oväntat att jag var såhär extra fucking supersnygg!!! Eller nej det var ju inte heller så oväntat *speglar mig i en glittrig rosa handspegel med massa kola residue på och kastar med håret*

 

am1

Jimmy-Ray och jag var i lägenheten hela dagen innan festen och pyntade sen köpte vi juice för ca SEK 5000 på Juiceverket, så BRA och VIKTIGT!

 

AM5

Rebecca & Fiona med varsin ballong formade som bokstäver, så coolt att det var exakt R och F???

MINDFUCK!!!!

 

berns1

Här är Richard Hutchinson och jag utanför Berns och flummar omkring. Päls från Nelly!!

 

BERNS2

Haha kefft att avsluta inlägget med denna bild som det står ”HELLO” på? Fick feeling när jag ”redigerade” bilderna. Jag trycker verkligen bara random på knappar och reglage, förlåt.