TOMMIE X

LIFE ON SVT *dj*

Förra veckan medverkade jag som gäst i ungdomsprogrammet MVH på SVT Flow. Vi pratade fest och jag blev ombedd att DJ:a i studion så jag gjorde en mix med alla mina bästa låtar just nu. Dock trodde jag att jag skulle typ spela i bakgrunden eller nåt så jag började med värsta sega låten med sånt lurigt och tyst intro, sen syntes det bara i 30 sekunder när jag spelade haha AWKWARD!! Fast sen la de upp hela mixen, och ni kan lyssna här:

 

 

Stackars jag krånglade även in på Soundcloud och laddade upp den, kanske är lättare att lyssna på den därifrån i till exempel ett festsammanhang haha mvh Service minded.

 

TRACKLIST TOMMIE X MIXTAPE VOL 1

THE AGE OF LOVE – The Age Of Love (Jam & Spoon’s Watch Out For Stella Club Mix)

AQUA – Barbie Girl (Dapa Deep Remix)

LEILA K – Open Sesame

ROLLERGIRL – Superstar (Alternative 7″ Mix)

BRITNEY SPEARS – ‘Till The World Ends (White Sea Extended Club Mix)

LILI & SUSSIE – Candy Love (12″ Extended Mix)

REBECCA & FIONA – Candy Love (Fantasy Face Rmx)