TOMMIE X

LUCKA 16

Idag ska jag bjuda på GUACEMOLE!!!! Det var någon på Twitter som efterfrågade fler av mina berömda recept här i bloggen, och since I aim to please så ska ni idag få ta del av receptet till en avokadoröra med sting som jag har uppfunnit, nämligen guacemole. Efter att jag uppfann den har den blivit jättepopulär över hela världen, särskilt i Mexiko.

Här ser ni den goda röran serverad tillsammans med nachochips, de passar perfekt att bah dippa ner i skiten och sen mumsar man upp allt i ett nafs. Jag är otroligt rik och berömd då jag äger ett bord i äkta marmor som ni kanske kan se på bilden. Jag har även en viktig samling kreditkort, en megadyr bloggkamera som jag nästan aldrig använder längre eftersom att jag aldrig bloggar, en trendig kondom från Ann-Sofie Back samt lite annat smått och gott, som t.ex en grön sten jag har fått av Beatrice. Ok nu kommer receptet:

Hacka en rödlök, en tomat, två avokados, lägg på salt, peppar, citron, spiskummin, chiliflingor, kanske paprikapulver (OCH om man vill den kontroversiella örten koriander, jag skiter dock i den pga vill inte att det ska smaka tvål), man kan även ha vitlök i kanske? Byta ut citron mot lime? Valet är DITT! Sen mosar man allt med en gaffel eller en sån cool mixerstav: KLART!!!!!! Bon Magazine Appetit!