TOMMIE X

LUCKA 24

Vi har kommit till den sista luckan i julkalendern, och idag är ju verkligen dagen med stort D så har funderat rätt mkt på vad som ska vara i luckan idag. Alla andra luckor har varit ganska random och på måfå (visst är det härligt när jag först skriver ett ord på engelska sen fyller på med samma igen fast på svenska), men idag vill man ju posta något speciellt. Så jag valde det som är bäst här i samhället: TJEJER!

Jag tänker att det är sååååå många tjejer som gör något bra, som är coolare och större än Gud, som driver en kamp, som sjunger en sång, som dag efter dag kämpar på fastän samhället rakt ut bekämpar dem. Fatta vilken kraft att ens fortsätta. Och såååå många att det inte ens går att lista? Tjejer är så kul, tjejer är så bra! Vem träffar man på gatan och har ett naturlig meningsutbyte med? Vem lyfter och pushar Dudde när den är svag? Vem skapar intressant kultur? Vem utmanar, vrider, vänder? Vem bär och när barn, vem har snyggast frisyrer?
Jag har så många underbara i mitt liv att jag fäller en tår när jag sitter här och äter min juleavokado. Jag är tacksam över alla sammanhang detta år som jag har varit med och skapat underbara ting i, det har varit tillsammans med coola tjejer. Det bär jag med mig i hjärtat in i nästa år och ska i hjärnan fortsätta sjunga denna lovsång. Girls 4-ever! :) <3