TOMMIE X

MARRE LARRE

Igår spelade jag skivor på Marie Laveau, samt tog bilder till denna blogg. Jag längtar tills när jag blir lika duktig på att ta bilder som min favoritbloggare NioTillFem, ni får hålla till godo med detta så länge:

 

ikväll2

Här är jag Jag tillsammans med Jexpert haha skoja tänk om en skulle skriva ”jag” med stor bokstav på riktigt. Jag har tröja från Freak City, dunjacka från Boomerang och en keps från gatan.

 

 

ikväll1

Adam, Fiona och Carli, jag tror att meningen med det här bordet var att vi skulle äta middag, det är jättegod mat där! Tyvärr är jag jättevegetarian och DJ, så jag kunde inte riktigt rejoica som jag ville för jag hade ju obligations… Obs alla andra är ju också vegetarianer? Undra vad de väl åt sen, ska fråga imorgon. Fiona har tröja från Mr Gugu & Miss Go och weaves från Rapunzel of Sweden. Adam har en säkerhetsnål i sin mössa från Rock’y Baby’n’Shit.

 

 

ikväll3

Thibo och Rebecca! Thibo har sweater från Galne Gunnars ungdomslinje och Rebecca har hår som vi hittade i duschen. SKOJA gud va jag ska hålla på

 

 

ikväll6

Sen dj:ade jag, det gick bra! Var lite nervös och visste inte exakt var jag skulle trycka i början, plus att några jag såg i det där rökrummet sa att jag var ”världens sämsta dj”, men jag tycker dom va ”världens sämsta klubbesökare” så det är ju lugnt.

 

 

ikväll7

#SELFIE

 

 

ikväll5

Snygg bild på Adam och Mig hahahaha jag skoja, asså hur roligt kan en ha i sin ensamhet vid ”bloggstationen” med att bara skriva en bokstav?? Måste skaffa ett babygym att roa mig med istället.

 

 

ikväll4

 

Sen tog vi taxi till Café Opera, sen till Under Bron sen va jag hemma och bloggade och pratade med min fästman :)