TOMMIE X

MER BERLIN

Det är en tillvaro kantad av sorg jag lever nu hemma i Stockholm när jag liksom tänker tillbaka på detta underbara vårväder som Berlin bjöd på. Imorse när jag vakna låg det fucking snö överallt och jag kände mig dessutom ”krasslig” så ska väl bli förkyld nu också suck.

 

Det fanns dock sorg i Berlin också, titta till exempel ovanför mitt ena ögonbryn och den gigantiska finnen som sitter där. Den orsakade mig väldigt mkt lidande under en period.

 

Men det fanns även glädje, till exempel när Eliot och jag åt på Angry Chicken mums!!!!

 

Sen blev vi dyngraka på såna megastarka 3 euro-drinkar i Xberg.

 

Berlins bästa frukost, Sahne Joghurt!!! Funderar allvarligt på att bli yoghurtimportör och ta dessa till Sverige. Vi är kända som ett av de grövsta u-länderna yoghurtmässigt runt hela världen tbh. Standardfetthalterna i yoghurtcommunityn har inte alls hängt med i samhällets övriga LCHF-utveckling där det anses trendigt att tycka fett är bra??? Nej, de säljer fortfarande blaskig äcklig skityoghurt med en fetthalt på högst 2%, medans denna underbara godbit bjuder på något bortåt 10%!!!!! Såååå god och krämig :) Plus finns i asmånga ascoola smaker, lite olika beroende vilken butik man handlar i, PLUS den är en bra portionsburk och inte i en sunkig treliterstetra som står och blir bortglömd i kylen eftersom jag inte är en sjuk barnfamilj som måste handla asstora economy packs av allt. Brukar skänka barnfamiljäcklena en tanke i matvarubutiken faktiskt, deras förpackningar är så fula? Typ att nån designer suttit och gjort det fint med trevliga serveringsförslag och snygga typsnitt, sen om det är ”familjepack” står det alltid utmärkt med dampiga skrikbokstäver mot RÖD bakgrund och mkt sifferlockande typ ”TIO PROCENT EXTRA!!!! FAMILJ!!”. Kan ju inte va så kul att ha sånt i kylen. Men ah jag är ju estetiker och tänker på sånt, det kanske inte de gör :) Slutet gott, allting gott.

 

Den vackra blondinen från den skånska slätten Axel och den proppmätta buddhaliknande Dudde.

 

Wow dessa kosta bara 2 euro i Berlin, och låg vid typ blöjorna!!! Antingen har inte sheetmasks blivit populärt där än så de va tvungna att prisdumpa för att sälja nåt, eller så är det bluff att de är så dyra i Sverige. Ett fall för Uppdrag Granskning kanske? Om de läser här? *tips*

 

Dam i prisdumpad sheetmask.

 

Jag när jag är skitsnygg, jag kan verkligen göra mig bra på bild om jag ser riktigt sur ut hahahaha

 

Inte lika snygg när jag gör en glad min men ah man kan ju inte få allt här i världen.

 

Inrökt tak goals!!!!!! Vakna hemma hos en snubbe vars lght såg ut som en Almodovar-film, sååå mysig.

 

Söt

 

Fick frukost innan den skulle iväg på modelluppdrag :)

 

Ok nu avslutar jag rapporteringen om min Berlinvistelse med två vackra bilder på Axel som ni kan spara på era moodboards, alla trendspanare och stylister :)

 

Sveriges Jon Hamm, men yngre och snyggare samt med det coola håret som vi gjorde på honom i vintras :)

Auf Wiedersehn!!!!!