TOMMIE X

MIN HALSDUK ÄR HÄR

Som ni kanske minns från en av luckorna i min relativt skakiga bloggsatsning ”Duddes Julkalender” så beställde jag en megacool halsduk från eBay som är en hyllning till Britney Spears, men ah de har råkat få med en bild på Brittany Murphy i kollaget som pryder halsduken. Idag kom den iaf på posten och såhär ser den ut LIVE:

Tyvärr var den jättestyv och är nog mer en sån man ska ha som väggprydnad, men ah nu är min plan att bära den som en avant garde detalj i nån gala outfit framöver, t.ex på Stockholmspriset, P3 Guld eller Grammis. Allt går att använda till nåt liksom, så är glad ändå :) Men ok i paketet fick man även en liten gåva, och jag blev jätteglad för jag fick en liten nyckelring  i form av en kudde:

Jag bah WOOOW en ung Lena Nyman, blev skitglad men även lite rädd, varför vet dom i eBay-affären i Kina att jag avgudar Lena? Obehagligt? Men ah sen såg jag att den föreställde popartisten Justin Bieber…

 

Dock: Huuuur lika???

 

Nu kan jag inte låta bli att tro att någon del av Lenas själ lever i Justin Bieber och att hon äntligen får svina som en man och rocka loss som hon vill utan att iaf lika många klagar som de gjorde på hennes tid. Bless her!!!!!!!!

Och på tal om ”kuddnyckelringar”, imorgon snackar jag i PP3 i P3 ca tjugo över två om ”väskaccessoarer”, typ den trenden när man hänger en random pälsboll i väskan, och andra såna trender, tune in and hear my theories :)