TOMMIE X

MITT STÖRSTA THROWBACK-INLÄGG NÅNSIN!!!!

Wow hittade en gammal data med massa gamla Photobooth-bilder i, så många looks man hade glömt bort!! Så nu kommer Sveriges största throwbackblogginlägg någonsin, helt i tradition med min favoritbloggteknik som är just Throwback-posts!!!

En cool Illuminatilook, och så snygg läppfärg!!

 

Wow the originator of cryliner måste ju varit jag, det här är liksom femtio år sedan! Det kan man se på kvalitén av bilden, den är liksom helt grumlig. Tycker det är lite störigt nu när Photobooth är helt HD, man ser ju bara ut som ett stort eksem.

 

Oj vilka snygga solglasögon, undra var de är nu? Förmodligen RIP in peace på dem, precis som allt annat som jag ägt mer än två månader, allt bara försvinner :( Men lika glad är jag för det! Orka bry sig om saker.

 

Hahahaha minns att det tog kanske fyra timmar för mig att klutta på de där stenarna på naglarna och jag var sååå stolt. Beställde massa ”nail art”-grejer på internet för 1 dollar sen orkade jag aldrig mer lägga på såna för jag hatar pilliga grejer HAPP

 

Haha den där matroshkan i bakgrunden byggde jag med hönsnät och papier-maché  inför någon fest Brandy och jag hade på Berns där en rysk DJ skulle spela? *lik ur CA-garderoben*

 

Hrmmm, rätt snyggt med helt kritvita naglar??

 

Åh saknar det bruna läderbältet jättemycket, tror kanske det var Emmas som jag bah långtidslånade sen fick hon nog och tog tillbaka det och nu vågar jag inte fråga om jag får låna det igen.

 

OK psycho

 

Haha vilken speciell stil?

 

Mer cryliner!!!

 

Wow sånt grannyhair, så trendig jag skulle anses idag om jag hade denna stil igen!

 

En bild från 1800-talet när man fick röka inne, HAHA PSYCH!!! Det gör jag ju fortfarande pga punkare men även trevlig och accepterande!!

 

Hrmm vilken ful lugg typ inböjd askort?

 

Sommartroll, den ständigt återkommande looken varje år!

 

Hahaha morgonrock och en lätt vardagssminkning.

 

Punkare/Mona Sahlin, jag ger denna look 1 av 10, skulle iofs funka fett i svartvitt.

 

Shit ännu mera CA, jag ber om ursäkt :(

 

Hahaha en peruk jag gjorde till Lilla Lovis, vilken royal!!

 

Påskkärring med vacker hatt!!!

 

Shit jag visste att jag hade haft en sån tröja för hundra år sedan innan jag började göra såna på Faggot Apparel!! Trodde jag hade drömt!!

 

Fy fan vilken snygg frisyr, älskar sån mysig med massa skit framför öronen, typ små fjongar där!!

 

Kolla en jättebra make up tutorial på en jätteenkel sminkning man kan göra med enbart en eyeliner!!!

 

Oj someone knows how to beat her face for the backrow!!!

 

Min älsklingsstil YAMANBA/SENTAGAI!!! Har forskat jättemkt på eventuell CA/blackface-koppling till denna, men kommer inte fram till nåt, verkar bara vara den snyggaste stilen som funnits. Skulle nog inte sminka mig såhär nu dock, för det är väl lite för likt blackface och ah jag är ju inte en japan så då blir det väl CA också kanske. Underbart att man lär sig nytt hela tiden och att det verkar som att allt strävar mot att alla ska få finnas till och inget ska vara dåligt för nån!

 

En riktigt pigg tofs bjuds det på här!

 

Men shit så många halsband? Kanske var denna bild tagen för att avgöra vilket som var finast?

 

Läppglans= snyggt

 

Ok nu var det kanske lite väl många bilder så jag gör det enda rätta och avslutar med denna vackra obehagliga dock-stil, hahaha!!!

Extra bonus på den: