TOMMIE X

MODEMINGEL DAG 2 AW14

d2m5

Igår bjöd designstjärnan Ida Klamborn in till fest på Nosh And Chow efter sin visning. Hon va helt happy och taggad till max för allt hade gått bra! Här tillsammans med Silvana som uppträdde under visningen. Jag jobbade för Silvana en gång på nån videoinspelning, hon är så jävla cool.

 

d2m6

”Min bloggkollega” (haha hybrisen på denna kåta bloggdiva nu!) Emma tillsammans med Stockholms vackraste hy A.K.A Ivan Nunez.

 

d2m4

Jag i min bästa fingeravtrycksmönstrade dräkt från Patouf och Moa Garpendal och Arvida Byström <3

 

d2m8

Frida Hofslagare som är en av formgivarna bakom Cheap Monday, var glad due to the very great success me mode showen, jippy!!

 

d2m9

Min nya modellbästis Tilda som vi alla minns från bilden på Under Bron förra veckan! Detta fototillfälle var jag smart nog att inte stå bredvid henne och ens försöka hahaha! Han där i bakgrunden som gapflabbar var jättesnygg undra vem det är

 

d2m7

Nicole Walker! Så vackert namn, samma som min favoritkaraktär i Days Of Our Lives (åren då hon va först porrstjärna under namnet Misty Circle, sen alkad hemmafru åt först Lucas Roberts, sen åt Victor Kiriakis, riktiga guldstorylines där). Till höger ser vi Erik Haal som dagen (och gårdagen) till ära bar en läcker sportjacka från Lidl.

 

d2m3

Adele, Jade och en tant i päls som förföljde mig hela dagen igår suck

 

d2m2

Hahaha någons weave hade fastnat i lampan

 

d2m1

Bästa assistenten, Miss Åberg och jag ”rundade av” den hektiska dagen på Riche med drinkar på plommonvodka.