TOMMIE X

MODEVECKAN DAG 1 DAGENS OUTFIT

Hallå där! Nu är modeveckan igång i Stockholm och eftersom jag glömde ställa alarm så tillbringade jag första halvan av dagen med att sova :) Min kropp är i en period då den sover jättekonstigt. Sover 3 timmar här och där, kanske är jetlag fortfarande? Men ah i vissa delar av världen är det väl fortfarande måndag så här är en outfit från just måndag!

 

Jacka från ALPHA INDUSTRIES
Choker från THE COBRA SHOP
Tracksuit från CHAMPION

Ögonbrynen fixar jag med denna produkt från Anastasia Beverly Hills som är The Louis Vuitton of eyebrow products. Den heter Dipbrow Pomade och jag har nyansen Medium Brown.

 

Har även kletat i plytet med denna palett som är livets roligaste smink, CONTOURSKUGGOR!!! Väldigt glad att det finns sculptingprodukter i torrt format, har lite svårt för flytande som finns. Jag använder mest den grå färgen längs kindbenen och näsan, sen den bananfärgade under ögonen och ”där man har highlighter” sen duttar jag lite med den skimriga ovanpå där samt över munnen :) Vsg för sminktips!