TOMMIE X

MONDAY TUESDAY DAY AFTER DAY LIFE SLIPS AWAY

IMG_5518

Kolla vilket äckligt bröd, men ah typ allt bröd är ju äckligt så spelar roll

 

IMG_5506

Sååååå enkelt att göra hoummus, tricket är att ha i så mkt vitlök att man sprängs plus spiskummin och hrrrm vad är det mer, jo citron kanske, men inte meganödvändigt. Rubriken till detta inlägg är en strof ur en underbar låt med Dalida!!!! Henne vill jag göra ett megalångt blogginlägg om nån gång :)

 

IMG_5507

MUMS!!!!!!!!!!! Det röda på ena mackan är fläskkött jag låtit koka i en ketchupmarinad SKOJA det är såna soltorkade tomater

 

IMG_5553

Ett klistermärke jag fått av Fiona!!! Det föreställer den berömda Spice Girls-sångerskan Geri Halliwell. Vi minns alla såväl det rödhåriga yrvädret som dansade in i våra hjärtan med sin kaxiga charm och goda budskap <3

 

IMG_5554

Baby+Posh

 

IMG_5486

Wow en jäääättegod pizza som jag åt i Norge, saknar fan den asmkt nu när jag ser den här på bilden i bloggen!!!

 

IMG_5346 IMG_5274

Lite statistik från den viktiga appen ”Hälsa” som vi kallar för Anorexiaappen för den straight up hyllar och uppmuntrar ett ätstört beteende, kanske inte så megaroligt, men ah man hakar ju på och gör sitt bästa för att få ett bra resultat! Kanske är denna appen anledningen till att jag är BESATT av pw dvd powerwalk???

 

IMG_5267

Här kommer ett JÄTTEENKELT recept: Keso som man häller grön tabasco på!!! KLART!!!!!! Obs nu kanske det anses mesigt med den gröna, men jag upplever faktiskt att den är lite mer pikant i sin smakbild än den röda!

 

IMG_5478

PARTY TIME!!!! Här åt Axel och jag den nya vegetariska menyn på Max, obs den va ny då alltså så detta var väl på 1200-talet, RIP Tiden= Sveriges snabbaste koncept, varför går tiden så fort?

 

IMG_5262

Pw sen aw sen pw sen aw pw aw pw pppwwww aaaaw

 

IMG_5260

En av årets bästa chipsnyheter <3

 

IMG_5259

Käften

 

5.-Wow-blir-helt-varm-inombords-av-att-se-denna-bild-att-spela-skivor-tillsammans-med-Jimmy-Ray-är-nog-det-livet-går-ut-på

Vi minns alla den här vackra pälsbiten som nu är ett minne blott, jag avslutar med att be Tone om ursäkt för det så innerligt jag kan: Förlåt Tone för att jag tappade den :(

Nu ska jag göra autografkort till Rebecca & Fionas turné som fortsätter imorgon, jihoo!! Happy Pride!