TOMMIE X

NU SKA JAG BERÄTTA OM I TORSDAGS :) HÄNG MÉ

IMG_6424_Fotor

Här står den magnifika Tone iklädd Faggot Apparel och blir fotograferad av Céline Barwich. Vi hade nämligen en photoshoot hemma hos mig med massor av nya plagg som snart kommer upp, och vår hemsida ska även få sig en rejäl ansiktslyftning!!! Jag som älskar ansiktslyftningar

 

IMG_6431_Fotor

Självklart var Sveriges kändaste fotomodell Milky på plats. Han hade med sig gin han drack ur och bar skor inomhus eftersom att det hemma hos mig alltid är shoe party :) Så pinigt när man går hem till folk och måste gå runt i strumpor??

 

IMG_6435_Fotor

Céline kommer ju lätt bli megakänd fotograf, så glad att det var jag som upptäckte henne :) Undra om jag kommer få vara med i dokumentärer och skryta sen i framtiden!!! Såna ”VH1 Behind The Music” så är alla utom den det handlar om med och bara sitter och hittar på :(

 

IMG_6444_Fotor

Mjölk är livet!!! Haha skoja fy fan vilken lögn det var när man hela tiden fick höra den propagandan som barn?

 

IMG_6461_Fotor

Min älskade sidekick Lillemor var med på plåtningen!!! Fast här är i taxin på väg till UB som vi åkte till efter att vi var klara.

 

IMG_6465_Fotor

Ambra, jag, Johan (Célines megavackra pv) och Paul (min megavackra pv:)))))

 

IMG_6468_Fotor

Väl framme på UB träffade vi Rebecka som hade klätt upp sig i sina såhär års sedvanliga tomtekläder!

 

IMG_6475_Fotor

Masha i vackra juleröda läppar och Vendela som hade börjat göra Ensam Ung Kvinna Söker på Rebecka och hade klätt sig i exakt samma kläder och stulit hennes man :( Men nån hade tagit den grå luvan :(((

 

IMG_6469_Fotor

Wow kolla den här nya posen som Tone och jag råkade uppfinna!!! Jag tycker den utstrålar en mystisk ”spirituell” vibe med händerna sådär, typ ”We’re connected, are you?” sen de hemlighetsfulla leendena… Denna pose ska vi definitivt göra igen!

 

IMG_6478_Fotor IMG_6481_Fotor

Sen blev det lek och spring vid fotoautomaten på UB som vi alla älskar!!!