TOMMIE X

NU SKA JAG SKRIVA GLADA SAKER!

Kul att vara vuxen men ha en hjärna som en fucking femåring när det kommer till att ha framförhållning och att planera. Råkade bli dödspank nyss. Men jag är inte den som hänger läpp för igår hade jag världens roligaste dag pga 1. Fick jobba med Kakan och Emma Veronica!! 2. Fick gå sån superlång powerwalk med Ankan och Fiona och min gamla hund som jag faktiskt trodde att jag hade tappat bort LOL 3. Fick äta falafel, semla OCH Fanta!! På samma dag!! 4. Gjorde ansiktsmask (”The White Mask” och ”The Black Mask” från Herborist) och har nu perfect skin igen!! Träffade även Stellan på gatan och fick en näve godis och kollade på massa avsnitt av min nya favortiserie Shameless. Jag har haft som ett hål i själen efter att både Äkta Människor och American Horror Story: Coven tog slut, asså hatar egentligen TV, men det är så bra att ha en to-go-to-serie att följa och av Shameless finns det fan asmånga avsnitt HAHA JAG ÄR BÄST!!! Sen börjar det ju även en ny säsong av RuPaul’s Drag Race snart WIHOO!! Imorgon ska jag gå på ett coolt möte med Bon, då ska jag föreslå att det ska komma kommentarer här i bloggy, jag saknar alla freaks som kommenterade på min förra blogg som jag hade typ 2008. Imorgon är det även Grammisgalan, hoppas Rebecca & Fiona vinner!!! Och en till glad sak, ikväll har ”Candy Love”-videon med dem premiär!!!

 

Skärmavbild 2014-02-12 kl. 21.08.11 tumblr_lul6i8pQ341qf4el8o1_500 Leila_K_-Carousel-Interior_Frontal