TOMMIE X

NY KAMERA OCH DET HAR VARIT HELG!!! HUR FIN <3

HALLÅ VET NI VA SOM HÄNT!! Jag gjorde slutligen sak i taget och tog tag i mitt #KameraDrama!! Tågade till kamerabutiken med en väska fylld av trasiga kameror och sladdar och skit och stod där inne en härlig timme eller så och härjade, men kom till slut ut ur butiken med en fungerande Partybilder För Bloggen-enhet och detta firade jag med att besöka Läckerbiten i Skanstull. OBS firade egentligen inte nya kameran där, vi firade allas vår älskade FestaMysaMaila som fyllde år! (Grattis din sexiga stygga slyna :-) Önskar Dinram Silversaga)

 

Ah okej ni får ha överseende med att jag levt utan kamera en längre period och därför inte har vanan inne att ”fånga” alla roliga ”ögonblick”.

 

Wow jag lyckades göra dem coola barn minen på bild, när man tittar upp i huvudet med ögonen? Känns som denna fotomin är classic för nuvarande generation hip kids.

 

Vackraste födelsedagsbarnet och Finansmamma myste på VIP-fest.

 

Här ser ni Eldar och Nemo, jag trotsade fotoförbudet på UB för de är så snygga!!

Nu ska jag försöka fortsätta jobba med mina två olika Halloween-costumes och lyssna på musik.