TOMMIE X

NYTT

IMG_6905_Fotor

Varje dag börjat ett nytt liv i min underbara värld, och just idag börjar ett extra nytt liv! Jag har nämligen fått två par megalyxiga kalsonger av min flickvän Fiona, och det hade inte kunnat komma mer lägligt för ALLA mina randiga y-fronts (köpte hundra par samtidigt för kanske fyra år sedan på H&M när de började försvinna) har börjat gå sönder samtidigt. Jag har även använt Björn Borgs briefs flitigt de senaste åren, men nu är det alltså dessa som är NYA LIVET, fräckt med kalsonger som har en egen på blogg på Tumblr?? What a time to be alive. Solglasögonen har jag fått i gåva av Hyde’s Spectacles som jag var MODELL för i våras när jag arbetade som fotomodell (detta var enda uppdraget på den karriärsstegen). Här är en bild på det utifall jag inte redan skrytit om det här i bloggy:

Tommie, medium
Ugh, vill printa ut denna megastort och rama in, så jävla snygg att jag kräks

 

IMG_6906_Fotor

OK NU KOMMER DEN RIKTIGA NYHETEN!!! Idag fixade min flickvän Fiona och jag även nya mobiler från Xperia, vi hoppar fucking av iPhone-sekten nu för vi orkar inte ladda åtta ggr om dagen längre, och denna ska tydligen ha två dagars batteritid!!! Vi har inte orkat sätta igång dem än, men ska göra det efter helgen (vi ska på skolresa imorgon, tillbaka på söndag). Återkommer med rapport senare om livet på andra sidan, livet utan ständigt ladd och spricka i allergiska glasskärmen så fort man andas, man bah Förlåt att jag finns :(
PS Såklart tog vi rosa mobiler, jippi!!!!!

 

IMG_6904

Jag avslutar med en festlig selfie på mig och min flickvän Tone, mest för att hon inte ska bli avundsjuk på att jag är ihop med två st!!! Vet att båda är ihop med mig bara för att få synas här i min populära blogg anyway :((( SKOJA!!!!!!