TOMMIE X

OK NÅGRA BILDER FRÅN SISTA KVÄLLEN PÅ F12

IMG_1688_Fotor

Äntligen är the social season över och man kan andas lite. Det har varit en riktig pers med sluttampen på sommaren; Dj-spelningar i var och varannan minut, Way Out West, födelsedagar, bröllop, modeveckan och fan och dens coola moster. Nu har jag ett projekt som är att städa i alla lådor och skåp, slängde en hel icakasse med smink i förrgår och har hittills fyllt två ikeakassar med kläder som jag ska slänga!!! Obs kläder ger jag såklart till Stadsmissionen, men kallar det ”slänga” för är besatt av att RENSA!!!

 

IMG_1685_Fotor

Ett riktigt bra tips för att komma igång med att städa är faktiskt att INTE dricka vin, även om man ofta tror att det är effektivt. Det viktigaste att förbereda innan man börjar är att utse en skål eller ett vackert fat där man samlar alla hårnålar man hittar, för tro mig, det kommer bli en del så bra att ha en designated place for them. Prata engelska när man städar= kanske också bra?`

 

IMG_1686_Fotor

Ett annat viktigt tips är att inte stressa. Gör en sak varje dag, orkar du inte fortsätta, ta en paus och förlåt dig själv.

 

IMG_1693_Fotor

Man kan även bjuda hem en kompis som kan ligga på soffan och ”va på datan” för av någon konstig anledning städar man typ mer effektivt om någon kollar på?

 

IMG_1692_Fotor

Hrrrm det va nog alla mina städtips!! Eller nej förresten ett till: Ha gärna inte städhjälp, känns megakonstigt???