TOMMIE X

OMG SKÖNHETSFAVORITER!!!

Nu är det dags för lite beautytips här i bloggen! I fredags sminkade jag Helena med denna nya rougepalett från ett av mina favoritsminkmärken NARS!!! Så bra 80s’-vibe på färgerna. Vi tänkte lite Robert Palmer-girl fast med softare touch. Den heter NARSissist Unfiltered Cheek Palette I och chubbystick-läppennan som man kan lägga både kontur och hela läppfärgen med heter Velvet Matte Lip Pencel i nyansen ”Sex Machine”.

 

OK här är den bästa ”box”-idéen någonsin!!!! En hel låda med sheetmasks som man prenumererar på och får en gång i månaden! Jag har aldrig i hela mitt liv beställt en box av något slag, men detta är ju perfekt, särskilt om man älskar att lägga sheetmasks men inte är så bevandrad i k-beautydjungeln. I lådan fanns en lapp där alla maskers välgörande effekter beskrivs tydligt på engelska, vilket är bra för ibland är ju förpackningarna lite svåra att förstå. Jag har testat två än så länge och skrivit upp vad en av dem heter för framtida maskinköp. Konceptet heter Sheet Happens och är något jag varmt vill rekommendera :)

Jag har inte fått betalt för att tipsa om något av det här, men är väldigt nyfiken på hur det går till när man får PRÖJS för att skriva om smink och dylikt??? Kanske inte tillräckligt många som läser bloggen dock men ah det vore ju nice haha