TOMMIE X

P3 Guld del 1!!!

I fredags åkte jag tåg till P3 Guldgalan där Little Jinder skulle uppträda. Efter en lång dag med repetitioner så åt vi middag på en mexikansk resturang.

 

Sen gick vi på fest i Svenska Grammofonstudion och där hängde jag med dessa älsklingar!!! Sveriges coolaste band 2015: Dolores Haze.

 

Här är Foxy Sagz och Groovy Fuck. Min största önskedröm är att göra video till dem (Skoja, allas högsta önskedröm är väl att hubotteknologin ska utvecklas klart nån gång, lite orolig att man aldrig hör något om huruvida det spenderas tillräckligt mycket pengar i det. När hubotar finns tillgängliga på marknaden så kommer ju förmodligen modellagenturer licensiera ut sina modellers utseenden till hubottillverkare, då ska jag ha en Simon Kotyk-slav som kan laga mat och städa åt mig! Kanske en Ton Heukels också om jag har råd. Jag kommer dock inte ligga med mina hubotar, tror det kommer vara dålig stämning på typ Twitter mot de som gör det, plus roligare att vara kär i riktiga killar).

 

Okej sen spårade denna fest som ni ser på bilden ovan där Pjotr bajsar i en blomkruka, sen ramlade Ebbot genom taket och kraschlandade rakt i Groovy Nickz säng, tur att hon överlevde!

 

DAG 2 på galan och vi kör generalrepetition!!! Här är Jinkan backstage med sina män, dvs jag som gjorde styling/creative direction och hennes snubbe Nils.

 

Bakom varje framgångsrik kvinna står en man sägs det ju, men bakom Jinder lodar vi på 4 st!!! Här är fler emotionella stöd, nämligen Pjotr och Olle!

 

Sen skulle hon i i sminket, då kom Agnes-Lo och försökte strypa henne :(( Rip in peace, Jinkan.

 

Skoja hon ströps inte!!! Hon tog bara på en mic till en TV-grej de filmar (som jag för övrigt nu medverkade i och babbla massa. och därmed bröt ett löfte med mig själv, jag gör mig inget bra i TV). Ok här är vi precis efter att vi gått röda mattan, jag har på mig jacka från BACK och tröja från The Cobrasnake.

 

Jinder har på sig en riktigt gedigen klänning, nämligen samma blåsa som hennes mamma Big Jinder hade på Grammisgalan -98! Samt nallebjörnshandväska från Joyrich och röda rosor från Avenyn Blommor. Skorna är från Marc by Marc Jacobs.

 

Okej okej här börjar det närma sig showtime och jag sprang ut till en bar och träffade skribenten Tone Schunnesson, mediamakthaverskan Margret Atladottir och mediaprofilen och allmänt genialiska Julia Frändfors. Tone fyllde år så DJ Sleepy skickade tio shots sådär över baren som i en film, och oj va vi drack shots.

 

NU SPELAR HON!!! Jag skrek och dog och tjoade och tjimmade som den sjuka momager jag är. Det var mkt tårar och rysningar. Nu ska jag försöka bädda in klippet så ni kan se:

De asfeta videoprojektionerna har Jakob Philanen gjort, det är även han som gjort grafisk form och logo för Jinkans skivomslag (och faktiskt han som målat sminkbordet på scenen <3). Den vackra akvarellmålningen av Leonardo DiCaprio har Jakobs flickvän Jenny gjort. 

 

Här får Jinder kramar av Pjotr precis efter showen och sen blev det party!!!